POLICAJAC PREPOZNAO NIKOLU PA ZAPLAKAO: Pritrčao u civilu da pomogne, a onda vidio poznato lice…. - Volim Podgoricu

POLICAJAC PREPOZNAO NIKOLU PA ZAPLAKAO: Pritrčao u civilu da pomogne, a onda vidio poznato lice….

Policajac koji se zatekao na mjestu nesreće je bio u civilu, van službe. Odmah je nazvao kolege i zajedno su uskočili u vodu i mulj, koji su im bili u visini grudi. Uspio je da presječe pojas kojim je Nikola bio vezan, a onda su ga izvukli na obalu, ali mladić više nije davao znake života. Jedan od pripadnika MUP je zaplakao kad je prepoznao Nikolu, jer je prijatelj njegovih roditelja.

Ovako su svjedoci opisali šta se događalo posle saobraćajne nesreće u naselju Beli Bagrem, nedaleko od Srebrnog jezera, gdje je u ponedjeljak uveče poginuo Nikola Milićev (18). Mladić je nastradao kada je svojim “sitroenom” sletio u kanal pun vode i mulja, u kojem se i utopio, jer nije uspio da se oslobodi sigurnosnog pojasa.

Dvojica njegovih drugova, Miloš S. (18) i Lazar T. (18), uspjeli su da izađu iz vozila i kanala i odmah su iz sveg glasa počeli da dozivaju u pomoć. Prvi je pritrčao vozač koji je u drugim kolima išao iza njih, a onda je dotrčao i pripadnik MUP koji je sjedio u obližnjem restoranu.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Tačan uzrok slijetanja automobila zasada nije poznat. Obdukcija tijela pokazala je da je mladić preminuo uslijed utapanja, dok se na rezultate analize krvi još čeka, pa se ne zna da li je imao alkohol u krvi.

Veliko Gradište od ponedjeljka uveče zavijeno je u crno zbog smrti omiljenog i primjernog mladića, učenika trećeg razreda gimnazije. Otkako se saznalo za ovu tragediju, u kuću porodice Milićev neprestano stižu brojni rođaci i prijatelji, da bi izjavili saučešće. U blizini kuće sreli smo Biljanu Romanović, čiji suprug radi sa Nikolinim ocem u “Dunavki”. I ona je još u šoku zbog teške tragedije.

– Nikola je bio mladić za primjer i cijela njegova porodica. Otac mu je kolega mog supruga, a majka radi u dječjem vrtiću kao vaspitačica. Imaju i stariju ćerku, ona je medicinska sestra. Ovo je strašna tragedija, svi žalimo za divnim mladićem – rekla je Biljana.

FOTO: KURIR

I komšije kažu da je Nikola bio primjeran mladić, nikad nije izazvao nijedan incident, niti je napravio bilo kakav prekršaj kao vozač. Za kanal u koji je sletio Nikolin auto mještani kažu da je opasan i da su u njega već mnogi slijetali.

– Vozila onih koji su do sada upadali u taj kanal, odmah pored mostića, slijetala su na točkove, pa su uspijevali da se izvuku. Nikolin auto sletio je bočno, sa njegove strane, pa su voda i mulj brzo prodrli unutra, a njega je zarobio pojas – pričaju mještani.

Ne znaju šta je uzrok čestih slijetanja, ali pretpostavljaju da to mogu biti ili prebrza vožnja ili mala neravnina na tom dijelu puta koji vodi od Srebrnog jezera ka Velikom Gradištu.

Sahranjen na gradskom groblju

Nikola je sahranjen u srijedu, na gradskom groblju u Velikom Gradištu, u prisustvu porodice i brojnih rođaka, prijatelja i drugova. U žalosti je ostavio majku Katarinu, oca Nebojšu i stariju sestru Anđelu. Nastradao je na školskom raspustu, samo nekoliko nedjelja prije polaska u četvrti razred gimnazije.

 

(Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com