Policija još traga za PODGORIČANINOM, osumnjičenim za dvostruko UBISTVO u centru grada - Volim Podgoricu

Policija još traga za PODGORIČANINOM, osumnjičenim za dvostruko UBISTVO u centru grada

Uprava policije organizovala je konferenciju za novinare povodom hapšenja pripadnika kriminalne organizacije osumnjičene da je planirala i izvršila krivično djelo teško ubistvo, počinjeno u Podgorici 31. 03. 2018. Kriminalna organizacija stoji iza ubistva Miloša Šakovića, a tada je slučajno stradao i Radivoje Nikčević.

Pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za sektor kriminalističke policije Enis Baković kaže da je pretreseno juče 15 lokacija na teritoriji Bara i Podgorice te da je uhapešno devet osoba.

Rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić navodi da je policija u prethodna četiri mjeseca radila na identifikaciji osobe koja je počinila dvostruko ubistvo u centru Podgorice naočigled brojnih građana.

Policija, saopšteno je na pres konferenciji, intezivno traga za okrivljenim M.J.

“Za direktnim izvršiocem likvidacije tridesetpetogodišnjim Podgoričaninon Markom Jovanovićem policija i dalje traga”, navedeno je na presu.

Pronađena je, kako je naveo, veća količina oružja, eksplozivne naprave, droga, municija, novac, silikonske maske.

Kriminalna grupa planirala je, između ostalog, otmice, zastrašivanja, promet opojnih droga.

Baković je još kazao da je od početka godine spriječeno više od 20, a u posljednjem mjesecu 5 likvidacija. Od 12 ubistava rasvijetljeno je 8, a bilo je 22 pokušaja ubistva od početka godine.

Specijalni tužilac Saša Čađenović je kazao da i dalje rade na rasvjetljavanju krivičnih djela koje je kriminalna grupa planirala da izvrši.

(Antena M)

2 komentara

  1. I together with my pals happened to be reading through the best advice from your web blog while all of a sudden developed a terrible feeling I had not expressed respect to the blog owner for those techniques. These young men are already for that reason joyful to learn all of them and have now sincerely been loving them. We appreciate you genuinely really thoughtful and then for selecting these kinds of decent subject matter most people are really eager to discover. Our honest regret for not expressing appreciation to you sooner.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com