Golubovci dobili novu PREDSJEDNICU, evo šta je obećala (FOTO) - Volim Podgoricu

Golubovci dobili novu PREDSJEDNICU, evo šta je obećala (FOTO)

Na konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci za predsjednicu opštine izabrana je Tanja Stajović. Za nju je glasalo 17 odbornika vladajuće koalicije, a na tom mjestu ona je zamijenila Dušana Radonjića koji je funkciju predsjednika obavljao u dva mandata.

Stajovićka se nakon izbora zahvalila odbornicima na ukazanom povjerenju i obećala da će nasatviti da Zetu razvija još intenzivnije u narednom periodu.

“Realizovaćemo izborni program koji je dobio najveću podršku građana Zete. Radićemo na unapređenju uprave, infrastrukturnim, razvojnim projektima. Radovi na putnoj infrastrukturi biće zaokruženi u jednu sveobuhvatnu, savremenu cjelinu. Radićemo i za dobrobit naših novih naraštaja i nastaviti sa ulaganjima u obrazovanje, sport i kulturu. Imamo dovoljno znanja, iskustva i nove energije da odgovorimo na sve izazove i vodimo našu Zetu u pravom smjeru, sa ciljem da sve ono što nam je povjereno na upravljanje ostavimo budućim generacijama” poručila je nova predsjednica Opštine Golubovci.

Ona je izrazila uvjerenje da će novi tim opravdati očekivanja koja su pred njega postavljena, uvažavajući mišljenje i prijedloge svih odbornika, jer su svi na istom zadatku, a vrata uprave biće uvijek otvorena kako bi svi zajedno pomogli da Zećani žive bolje.

Tanja Stajović je bila rukovodilac Službe gradonačelnika Podgorice, radila je i kao savjetnica u Skupštini Crne Gore, Ministarstvu sporta, rada i socijalnog staranja i Ministarstvu prosvjete.

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com