OVO JE CJENOVNIK: Starleta otkrila koliko naplaćuje USLUGE KOJE PRUŽA! - Volim Podgoricu

OVO JE CJENOVNIK: Starleta otkrila koliko naplaćuje USLUGE KOJE PRUŽA!

Starleta zvana Sandra Meduza je kada je bila u jeku popularnosti, javnosti pružila uvid u njen cjenovnik i pokazala se kao tvrd pregovarač.

Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je dala očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za seks.

– Neki nude od 200 do 500 evra, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dvije evra, ali ja ne pristajem na takve ponude – rekla je starleta.

Ona ima utvrđene tarife za mnoge svoje usluge, a evo u kom se opsegu kreću cijene:

Sandra Meduza

U slučaju da želite neku njenu seksi fotku izdvojite 100 evra. Ukoliko vam je to puno ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje.

Što se dopisivanja putem poruka tiče u Sandrinom cjenovniku je jasno: “Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje”, a pored toga je i uslov da Sandra ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas.

Ako želite da je izvedete na večeru, koju vi platite, izdvojite jednu zelenu.

Njena guza kao reklama košta 300 evra, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 evra, ali ne bi trebalo previše da se nada jer seksa ne bi bilo. Za tu cijenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com