IŽIVLJAVALI SE NAD DJEVOJČICOM (13): Primorali je na seks, sve snimili pa SNIMAK POSLALI NJENOJ MAJCI - Volim Podgoricu

IŽIVLJAVALI SE NAD DJEVOJČICOM (13): Primorali je na seks, sve snimili pa SNIMAK POSLALI NJENOJ MAJCI

Policija je uhapsila A. B. (22) i njegovog vršnjaka M. Ž. iz Selevca kod Smederevske Palanke, osumnjičene da su 13-godišnju dkevojčicu primorali na oralni seks, sve to snimali, a zatim video-zapis poslali njenoj majci.

Osumnjičeni su maloljetnicu našli u Beogradu. Kako su se i gdje upoznali, još se utvrđuje, navodi Blic.

FOTO: PROFIMEDIA

– Djevojčicu, koja ima samo 13 godina, primorali su na oralni seks. Iživljavali su se nad njom i sve to su snimali – kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Djevojčica kada je shvatila na šta su je primorali, bila je u strahu, nije smjela nikome da ispriča šta je preživjela, već se povukla u sebe i ćutala o traumi i seksualnom zlostavljanju. Seksualnim predatorima međutim nije bilo dovoljno što su djevojčicu primorali na oralni seks, već su uspjeli da nabave broj mobilnog telefona majke maloljetnice.

– Ženi su na jednu od aplikacija poslali snimak kako se seksualno iživljavaju nad njenom maloljetnom ćerkom. Žena je bila u šoku. Prvo nije znala kako da reaguje da još više ne povrijedi ćerku posle onoga što je preživjela – dodaje izvor.

FOTO: PROFIMEDIA

Žena je, međutim, smogla snage da cio slučaj prijavi istražiteljima da bi zaštitila svoje dijete, ali i da seksualni zlostavljači ne zloupotrebe još neku djevojčicu.

– Odmah nakon prijave snimka seksualnog iživljavanja nad djetetom, istražitelji su identifikovali osobu sa čijeg je broja mobilnog telefona poslat kompromitovani video-zapis. Osumnjičeni 22-godišnji A. B. je lociran i uhapšen, a u Selevcu je priveden i njegov saučesnik. Obojica osumnjičenih se terete za obljubu maloljetnog lica, tačnije djeteta – kaže izvor.

U pritvoru do mjesec dana

Obojici osumnjičenih je određen pritvor do 30 dana. Za obljubu djeteta, krivični zakon predviđa kaznu zatvora od tri do dvanaest godina. Inače, rođak jednog od osumnjičenih je takođe hapšen zbog seksualnih delikata, prije nekoliko godina silovao je maloljetnicu u Smederevu.

 

(Blic, A.Ž.A.)

1 komentar

  1. Simply want to point out your write-up is impressive. The actual clarity in your submit is just breathtaking and i also can easily presume you are an expert on this discipline. Nicely together with your agreement let me grab your own rss to maintain to date using incoming post. Cheers a thousand and please keep up the particular fantastic function.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com