FEDERER UĆUTKAO AMERIČKE NOVINARE: Rekao je samo jednu rečenicu o Đokoviću, nije im palo na pamet da ga išta više pitaju (VIDEO) - Volim Podgoricu

FEDERER UĆUTKAO AMERIČKE NOVINARE: Rekao je samo jednu rečenicu o Đokoviću, nije im palo na pamet da ga išta više pitaju (VIDEO)

Švajcarski teniser Rodžer Federer nije bio mnogo raspoložen da daje izjave posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Sinsinatija, ali je ipak svaki novinar dobio odgovor na svoje pitanje – i to kakav!

ĐOKOVIĆ POSTAO BESMRTAN: Novak pregazio Federera u finalu Sinsinatija i ušao u istoriju kao prvi teniser sa svih 9 MASTERSA!

OVAKO TO RADE GOSPODA! Đoković i Federer razmijenili par riječi poslije Sinsinatija! Zvučalo je ZADIVLJUJUĆE (VIDEO)

Rodžer Federer, drugi teniser svijeta, prije svega čestitao je Novaku Đokoviću na tituli u Sinsinatiju i kompletiranju Golden Mastersa.”Čestitke Novaku na istoriji, zaista je nevjerovatno šta si dostigao danas i šta si uradio u svojoj karijeri”, rekao je Federer na početku konferencije, a onda je uslijedila salva pitanja vezana za igru Švajcarca, kao i o promašajima prilikom prijema servisa.

Ali, Federer nije bio raspoložen da odgovara na ta pitanja, pa ih je vješto izbjegao i američke novinare, koji su prednjačili u postavljanju istih, ućutkao!
“Znate, Novak Đoković je veliki šampion. I, o tome treba da se priča. Ova konferencija za medije ne treba da bude o tome kako sam ja promašivao udarce prilikom prijema drugog servisa, već o tome kako je Đoković ispisao istoriju. To je bar moje mišljenje”, rekao je Federer i američke novinare poprilično ućutkao!

kurir sport

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com