NIŠLIJA TVRDI DA JE I NJEMU SUDIJA IZ KOTORA NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: “Raspisala je crvenu potjernicu zbog neproknjižene kazne!” - Volim Podgoricu

NIŠLIJA TVRDI DA JE I NJEMU SUDIJA IZ KOTORA NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: “Raspisala je crvenu potjernicu zbog neproknjižene kazne!”

Slučaj zatvaranja Beogradjanke Sare Vidak (20) zbog navodnog fizičkog napada nasudiju Jelenu Stanišić, iz kotorskog suda za prekrsaje, dobio je razmjere diplomatskog incidenta. Srpski mediji prenose tvrdnje njenog advokata i majke da je djevojka nevina optužena, te da je bilo upravo obratno – da je sudija nju napala i vrijedjala njenu majku.

U slučaj su se uključili ministri i ambasador Srbije u Crnoj Gori, a danas se očekuje odluka o eventualnom pustanju iz pritvora Sare Vidak.

ISPOVIJEST MAJKE DJEVOJKE KOJA JE U SPUŽU ZBOG NAPADA NA SUDIJU:Sudija je napala nas i vikala:MARŠ ODAVDE!

STRAHUJEM ZA SARU Majka Beograđanke (20) koja je završila u Spužu: Saznali smo samo S KIM JE U ĆELIJI

OVO JE BEOGRAĐANKA SARA VIDAK (20) KOJA JE U CG ZATVORU: Studira 2 fakulteta, govori 3 jezika, posle bitke sa teškom bolešću otišla na more na oporavak, pa zatvorena u Spuž!

Sada se beogradskim medijima javio i jedan Nišlija, koji za Kurir tvrdi da mu je prije dvije godine, ista sudija ” napravila pakao od života” zbog navodno neproknjižene uplate novčane kazne. Ona je, kako tvrdi, zbog toga raspisala crvenu potjernicu!

FOTO: KURIR
Ovaj Nišlija se takođe našao u spuškom zatvoru samo zato što sistem naplate u Prekršajnom sudu u Kotoru, navodno, nije proknjižio njegovu uplatu.
FOTO: KURIR

On je zbog, kako navodi, pakla koji je prošao podnio tužbu protiv države Crne Gore, a postupak koji se vodi pred podgoričkim sudom i dalje je u toku.

FOTO: KURIR

Šta je sve preživeo ovaj Nišlija zbog bahate sudije Stanišić, kako je ona pokušala da se opravda i sve detalje ovog skandaloznog ponašanja prema Srbima

 

FOTO: KURIR
FOTO: KURIR

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com