NIKOLA MIROTIĆ KUPIO HOTEL - Volim Podgoricu

NIKOLA MIROTIĆ KUPIO HOTEL

Hotel “StarA”, sa sportskim terenom na Staroj planini, prodat je firmi koja je u vlasništvu košarkaša Nikole Mirotića, kaže zamjenik gradonačelnika Pirota.

Međutim, zasad o prodaji nema potvrde iz firme Tigar Pirot, koja je bila dosadašnji vlasnik, niti je promijenjena vlasnička struktura na APR-u, pišu Južne vesti.

U kompaniji Tigar AD nisu govorili o prodaji hotela, jer izvršni direktor nije bio na poslu, ali su u Gradu Pirotu potvrdili promjenu vlasnika.

Inače, prema podacima sa APR-a, Tigar Pirot je još naveden kao formalni vlasnik, dok je na čelu firme Savinja 3 plus koja je, prema nezvaničnim informacijama kupila hotel, Mohamed Mohsin.

https://t.co/BaadOj1qEZ

Hotel “StarA” nalazi se na 12 kilometara od Pirota u parku prirode na 1.000 metara nadmorske visine, a poznat je po tome što je juniorska košarkaška reprezentacije Jugoslavije boravila u njemu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Bormiju 1987. godine.

Reprezentaciju je tada vodio Piroćanac Svetislav Kari Pešić, a dio priprema odrađen je na terenu pored hotela koji je specijalno sagrađen za pripremu ekipe za koju su tada između ostalih nastupali Vlade Divac, Toni Kukoč, Aleksandar Đorđević i Dino Rađa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com