Lazar (25) objavio je fotografiju sa djevojkom prije pogibije i napisao poruku koja slama srce (FOTO - Volim Podgoricu

Lazar (25) objavio je fotografiju sa djevojkom prije pogibije i napisao poruku koja slama srce (FOTO

U Arhivu Narodne biblioteke danas je poginuo Lazar Blagojević (25) i ostavio iza sebe porodicu, prijatelje, djevojku koji nikad neće preboljeti njegovu smrt.

Kao i većina zaljubljenih mladića, Lazar je na svom Instagram profilu objavljivao fotografije sa djevojkom, jer je imao potrebu da svoju sreću podijeli sa svima. Pored fotografije Lazar je napisao i “Cjeli grad miriše mi na nju, nju bi’ da ljubim”, vjerovatno misleći da je ovo najbolji način da opiše svoju ljubav prema njoj.

Nasmijani, lijepi i mladi, Lazar i njegova djevojka, krasili su društvenu mrežu. Danas njega više nema..

Lazar Blagojević sa djevojkom Foto: Instagram

Dok su se ljubile i voljele, dvije mlade osobe nisu mogle ni da zamisle da će se Lazarov život okončati na strašan način. Vjerovatno su zajedno planirali budućnost, ni ne pomišljajući da nesrećni mladić neće da ima priliku da te planove i ostvari.

Lazar je, sudeći po podacima na njegovom profilu, završio Visoku inženjersku školu Tehnikum Taurunum, odsjek Zaštita od požara. Volio je svoj posao i često objavljivao slike sa kolegama.

Međutim, sasvim običan dan na poslu pretvorio se u pakao.

Lazar je imao samo 25 godina Foto: Instagram

Lazar je sa svojim kolegom Darkom Šukalom poginuo u Arhivu Narodne biblioteke kad je gas istekao iz boce.

Oni su od posljedica gušenja ugljen-monoskidom preminuli na licu mjesta i Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje njihovu smrt.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com