Pekmen je bio vjeren sa OVOM CG MANEKENKOM, evo zbog čega je “puklo” (FOTO) - Volim Podgoricu

Pekmen je bio vjeren sa OVOM CG MANEKENKOM, evo zbog čega je “puklo” (FOTO)

Crnogorska manekenka Sanja Brnović, koja je karijeru manekenke započela 2004. kada je zajedno sa Danijelom Dimitrovskom pobijedila na izboru za “Elite Model Look”, pažnju na sebe je skrenula 2010. kada se pojavila u VIP Velikom Bratu.
Sanja nije uspjela da pobijedi u rijalitiju, ali tada su svi mogli da se uvjere kakva ljepotica je djevojka iz Kotora.

U to vrijeme, Brnovićeva je bila u vezi sa košarkašem Nikolom Pekovićem, i pričalo se čak i o njihovom vjenčanju, ali romansa se ubrzo završila.

– Bili smo veoma vezani, ubrzo smo se i vjerili, pa mi se zato i činilo da naša veza nije trajala skoro sedam mjeseci, nego sedam godina. Iako sam se trudila da se isključim iz posla, potajno sam željela da radim jer mi nije bilo interesantno da po cio dan sjedim u kući bez obaveza. Sputavala sam sebe i vremenom je nezadovoljstvo bilo sve veće i došlo je do zasićenja. Zbog toga je naša ljubav odjednom pukla i rastali smo se. Nisam tip osobe koji pati zbog ljubavi, pa sam nakon našeg razlaza počela odmah da radim, a i izbrisala sam zajedničke fotografije kako bih što prije zaboravila to iskustvo – izjavila je svojevremeno Sanja.

Sanja je sarađivala sa brojnim poznatim modnim kreatorima, a njenom šarmu nisu odoljeli mnogi poznati muškarci.

Sanja se hvalila da je bila u vezi sa nekadašnjim fudbalerom Milana Masimom Abrozinijem, a kako se priča na listi njenih udvarača se nalazio i Ronaldinjo.

To nije sve, i Leni Kravic je pokušao da smuva Sanju.

Brnovićeva redovno objavljuje seksi slike na svom Instagram profilu… a ono što upada u oči je činjenica da je Sanja povećala grudi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com