DA LI JE ZAISTA TAKO? Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga bez upozorenja - Volim Podgoricu

DA LI JE ZAISTA TAKO? Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga bez upozorenja

Svako može da unaprijedi svoje ponašanje na prvim sastancima, odnosno vještinu flertovanja, a privlačenje željenog partnera ne zasniva se isključivo i uvijek na dobrom izgledu. Portal Yourtango donosi vodič po horoskopskim znacima, utemeljen na nauci i evo kako izgleda.

Ovan

Ovan vrlo direktno flertuje. Voli da bude progonitelj u svakom svom ljubavnom interesu. Svakako, savjetujemo da se prvo uvjeri da nije u potrazi za “svakim u sobi” i da ima na umu da “trava na drugoj strani nije uvek zelenija”. Pokušajte da odaberete jednu osobu koja vas najviše zanima i pružite joj svu pažnju. Direktan kontakt očima je neophodan za svakog ko želi bolje da flertuje, samo se jda oči ne lutaju.

Bik

Kao zemljani znak, veoma ste utemeljeni u svom tijelu i majstor da ga upotrebite za zavođenje. Pokušajte da uključite i dodir. Postoje različite vrste dodira, a svaki tip povećava intenzitet kontakta. Prijateljski uključuje dodirivanje ili guranje nečijeg ramena, direktiniji pristup je po ruci ili struku, a ako se osjećate zaista opasno, možete da dodirnete lice osobe koja vam se dopada. Imajte na umu da flertovanje kroz dodir bolje funkcioniše za žene, dok muškarci na taj način brže “upadaju u nevolju”. Međutim, za bilo koji pol – uvjerite se da ste usaglašeni.

Blizanci

Blizanci znaju sve o snazi govora kod zavođenja. Pomoglo bi da upotrebite seksi ton glasa kada flertujete. Za žene glas bez daha, višeg tona (zamislite Merlin Monro) pretenduje da privuče više ljudi, dok će muškarci dubljeg glasa biti privlačniji. Generalno, govorna manipulacija je efektnija za žene.

Rak

Zaljubljeni Rak voli nježnost. Vezuje se za osobu koja mu je privukla pažnju, čak i do opsesije. Za ovaj znak ne postoji bolji ljubavni savjet od “igraj tako da dobiješ”, posebno za dame. Jednom kad ostvarite ono što želite svojom majstorskom tehnikom flertovanja, zakoračite unazad i natjerajte ga da dođe po vas. Pokazujući da niste previše poželjni na početku, zapravo govorite da ste kvalitetan partner kog treba upoznati.

Lav

Lav najčešće voli da je u centru pažnje. Ali ako pokušavate da zadovoljite nekog ko vam se dopada, važno je da oseća da ima svu vašu pažnju. Srećom po vas, možete to postići i sebe učiniti privlačnijim podešavanjem “ugla vaše glave”. Studije su pokazale da žene izgledaju bolje kad glavu nagnu naprijed i tako gledaju blago nagore, jer dobiju ženstven izgled koji muškarce izluđuje. Muškarci izgledaju bolje kad gledaju dole prema vrhu nosa.

Djevica

Poznati ste po svojoj skromnoj i sofisticiranoj ličnosti i stilu. Ponekad ste stidljivi, ali nema sumnje da je mnoge privukla vaša senzualnost. Napravite korak unazad prije nego što se potopite u vaš plakar bele, sive i bež boje. Ako želite da budete bolji zavodnik, obavezno nosite crveno. Bilo da je riječ o karminu ili haljini, crvena govori da je žena seksualno dostupna i sigurno ćete uhvatiti vašeg kapitana.

Vaga

Kao Vaga vi ste već prirodan šarmer i odlični ste u flertu. Zapravo, vjerovatno ćete flertovati bez upozorenja. Vaš izazov će biti odlučujući u tome ko vam se stvarno sviđa i sa kim želite da budete, a pokušajte da ne trošite energiju na to da vas svi vole. Ako zadržite svoju harizmu na jednoj osobi, za trenutak ćete je vrteti oko prsta.

Škorpija

Mnogi možda ne znaju, ali postoji više različitih tipova flertovanja. Neki flertovi su mnogo zabavniji, dok su drugi više zavodljivi i usmjereni na hvatanje potencijalnog partnera da postane naš. Kad Škorpije flertuju, teže da padnu u drugu kategoriju, a to pri upoznavanju može djelovati kao previše. Neka vaše interakcije budu lakše i zabavne ili ćete poznanstvo učiniti neprijatnim.

Strijelac

Kao Strijelac znate da nasmijete ljude. Imate čudesan smisao za humor i jaku ličnost. Međutim, kada pokušavate da flertujete, možda bi bilo dobro da smanjite broj viceva. Žene vole jednostavne uvode, a muškarci, kao i žene, one koji su direktni.

Jarac 

Kao Jarca, ideja planiranog flertovanja na sastanku vjerovatno vaše živce napinje do pucanja. Jarac može biti smiješno oprezan kada je u pitanju ljubav. Vrlo su spori u nastojanju da se otvore. Zapamtite: zabavite se. Često se osmjehujte i održavajte kontakt očima. Te dvije stvari mogu učiniti da i najgora osoba na sastanku izgleda super atraktivno. Zabava flerta dolazi iz činjenice da ne morate obavezno provesti ostatak svog života sa tom osobom.

Vodolija

Kao buntovnički i ekscentričan znak, ne bojiš se da te nešto začudi i da pokušavaš nove stvari na licu mesta. To može biti odlično za flertovanje i olakšaće pravom partneru da bude spontan. Međutim, možda da pokušate da zadržite svoje omiljene trikove i tajne za drugi sastanak?

Ribe

Možete biti prilično povučeni i lako se izgubiti u sopstvenim mislima. Da biste ostvarili bolju vezu sa osobom na sastanku, održavajte kontakt očima. Možda ćete u početku morati sebe na to da podsjećate, ali vrlo brzo će vam postati lakše i prirodnije. Tako ćete lakše izaći iz “vaše ljuske”. Studije su utvrdile da produženi kontakt očima može učiniti da izgledate privlačnije, čak i kada razgovarate sa potpunim strancem!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com