SPASILA GA POLICIJA: Podgoričanka prebila muža! - Volim Podgoricu

SPASILA GA POLICIJA: Podgoričanka prebila muža!

Podgoričanka E.M. (49) uhapšena je zbog sumnje da je napala svog supruga nanijevši mu više tjelesnih povreda. Ona je privedena uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici iako je tokom sukoba sa suprugom koristila i nož, piše Dan.

Ona je na supruga, navodno, nasrnula u porodičnoj kući u toku burne rasprave.

“Nakon verbalnog došlo je i do fizičkog sukoba, a osumnjičena je u jednom momentu potegla nož. U toku svađe je, kako se sumnja, prislonila nož na njegov stomak u namjeri da ga zastraši. Suprugu je nanijela lakše povrede dok ga je udarala rukama”, navode u policiji.

Slučaj je prijavljen policiji koja je došla na vrijeme i brzom intervencijom spriječila teži incident.

E.M. je uhapšena na mjestu događaja i iste noći predata nadležnom tužiocu u Podgorici koji ju je saslušao.

U posljednje vrijeme ovo je drugi slučaj zvanično prijavljen policiji u kojem je žrtva nasilja muškarac.

(Dan)

5 komentara

  1. Alo bre ljudi,pa on je nju tukao,majmun jedan,a ne ona njega,ona je samo htela da se odbrani i jos je na kraju ona u zatvor otisla,a on nijednu posekotinu,a ona trpi batine godinama,ali nema ko da joj pomogne,i sta idiotska drzava radi,jadnu zenu koja je zloostavljana svaki dan,a on radi u policiji,i sta sad,vrana vrani nekopa oci,da nije mozda ona njega tukla,e glupi narode,pa gde su te posekotine sto mu je nanela noktima dok je davio do besvesti i tukao,

  2. Ovako je kada govedo radi u MUP trebala ga je oklagijom po glavi pa da se ne dize. Onda da zna sto su je priveli. Kod nas u CG nema pravde osude nevine kriminalci oslobodjeni i takva je nasa pravda.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com