Partizanu se izjalovio transfer reprezentativca Crne Gore? - Volim Podgoricu

Partizanu se izjalovio transfer reprezentativca Crne Gore?

Nakon promjene na klupi crno-bijelih Partizan nije bio pretjerano aktivan na tržištu, pa je tako po želji Zorana Mirkovića ekipi priključen samo Aleksandar Šćekić.

Sa bivšim vezistom Genčlerbirligija strateg Partizana je sarađivao u reprezentaciji Crne Gore i zbog toga je insistirao na njegovom angažovanju.

Po istom principu Mirković je predložio čelnicima kluba još jednog fudbalera koji je trebalo da pojača navalnu liniju crno-bijelih, piše “Telegraf”.

Meta “Parnog Valjka” bio je reprezentativac Crne Gore i bivši napadač Mehelena Fatos Bećiraj (30) ali do saradnje nije došlo zbog problema koji nije mogao da bude riješen.

Napadač albanskog porijekla koji je rođen u Peći raskinuo je ugovor sa Mehelenom šest mjeseci nakon što se priključio belgijskom klubu, a pomenuti izvor tvrdi da zbog toga nije mogao da bude angažovan kao slobodan igrač u klubu iz Humske.

Nije najjasnije da li je to zaista “ukočilo” Bećirajev dolazak u Humsku jer je reprezentativac Crne Gore juče parafirao ugovor sa Makabi Netanjom, premda treba reći da u Izraelu prinelazni rok traje do 17. septembra.

Fatos Bećiraj iza sebe ima bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. Počeo je u Besi, a zatim zaigrao za Budućnost iz Podgorice. Branio je boje zagrebačkog Dinama, Čangčun Jataija, Dinamo Minska, Dinamo Moskve i Mehelena.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 50 utakmica i postigao 9 golova, a u Partizanu su ga željeli kako bi pojačali konkurenciju u napadu nakon odlaska Ognjena Ožegovića u Arsenal iz Tule.

(Sportske.net)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com