Govedarici i Mićunoviću Nagrada oslobođenja Nikšića - Volim Podgoricu

Govedarici i Mićunoviću Nagrada oslobođenja Nikšića

Žiri za dodjelu Nagrade oslobođenja Nikšića većinom glasova svih članova, donio je Odluku da se Nagrada oslobođenja Nikšića za 2018.godinu dodijeli Dušanu Govedarici, za ukupno književno stvaralaštvo i Branislavu Mićunoviću za doprinos razvoju kulture u opštini Nikšić.

“Nakon donošenja Odluke o dodjeli Nagrade oslobođenja Nikšića za 2018.godinu, Žiri je obaviješten da je predsjednik Opštine donio Odluku o dodjeli Povelje Opštine Nikšić, gospođi Tatjani Vukićević, heroini našeg doba, kako su je nazvali sugrađani, koja je donirala bubreg dvadesetogodišnjem Nikoli Mijuškoviću, za humanost i ista će biti uručena na Svečanoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, 18. septembra”, navodi se u saopštenju SO Nikšić.

2 komentara

  1. My neighbor and I have been simply debating this specific topic, he’s usually seeking to prove me incorrect. Your view on that is nice and precisely how I really feel. I simply now mailed him this website to indicate him your personal view. After looking over your website I e book marked and can be coming back to learn your new posts!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com