TEŠKA NESREĆA: Autobus prešao u suprotnu traku, pa se zakucao u kamion! VIŠE POVRIJEĐENIH - Volim Podgoricu

TEŠKA NESREĆA: Autobus prešao u suprotnu traku, pa se zakucao u kamion! VIŠE POVRIJEĐENIH

U stravičnoj nesreći koja se danas dogodila u Subotici, povrijeđeno je pet osoba, vozač teretnog vozila, kao i vozač autobusa Suboticatrans i tri putnika u autobusu.

 

Saobraćaj je bio zaustavljen skoro dva sata na tranzitnom putu, glavne zaobilaznice oko Subotice, gdje se vozila isključuju istočno od auto puta Horgoš- Beograd, prema granici ka Kelebiji, u Bajnatskoj ulici. Put je bio prohodan posle 15 sati

Kako Kurir saznaje, posle uviđaja i brze intervencije policije u Subotici, vatrogasno spasilačke jedinice i hitne medicinske pomoći, spasen je život vozaču teretnog vozila Čistoće, koji je ostao zarobljen i priklješten u kabini vozila.

 

Oslobađanje čovjeka je trajalo oko sat vremena, a izvučen je sa lakšim tjelesnim povredama. U bolnicu su odvezena oba vozača i troje putnika, a povrijeđenima su konstatovane lakše povrede

Uzrok nesreće je neprilagođena brzina, a dogodila se iznenada, odmah posle 13 sati, kada je vozač autobusa Suboticatrans, na liniji 1-a, uspio da izbjegne udarac udarac u teretno vozilo ispred sebe, direktno se sudario sa teretnim vozilom Čistoće, koje mu je stizalo u susret iz suprotnog pravca.

 

Nedaleko od mjesta nesreće je i saobraćajna policijska stanica, čijom brzom akcijom je intervenisano da se spase priklješteni čovjek u kabini vozila Čistoće.

Kako se saznaje, troje putnika je nakon pregleda upućeno kući, kao i vozač autobusa koji je zadobio lakše povrede, dok je materijalna šteta, prema prvim procjenama znatno velika, jer su vozila veoma oštećena u direktnom sudaru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com