Zapisano na dlanu još rođenjem: Koliko ćete djece imati i da li će biti zdrava! (FOTO) - Volim Podgoricu

Zapisano na dlanu još rođenjem: Koliko ćete djece imati i da li će biti zdrava! (FOTO)

Linija djece jedna je od najkontroverznijih linija kad govorimo o čitanju sudbine iz dlana, odnosno hiromantiji jer je imaju je i žene i muškarci i oni koji ni nemaju partnera i/ili nikad neće imati djece, kao i oni koji su djecu dobili uz pomoć vještačke oplodnje. Zbog toga je tačnost onoga što nam ona govori ponekad dovedena u pitanje.

Takođe, nekada kad se kontracepcija nije koristila i kad su generalno imale više djece možda je bila tačnija nego u ova moderna vremena. Danas kad više nije tako, linija djece označava koliko bi neka osoba mogla potencijalno da ima djece ili jednostavno koliko voli djecu.

Prema drevnoj tehnici gledanja u dlan, linije potomstva nalaze se ispod malog prsta, iznad takozvane linije braka. One pokazuju koliko ćete imati djece, ali i nešto više od toga:

 

1. Linije muške i ženske djece

 

Broj linija označava broj djece, ali nije nevažno kakve su te linije. Naime, duboke linije znače da ćete roditi dječake, dok kratke i/ili blijede linije ukazuju da vam je sudbina namenila čerke. Međutim, ako su linije jako kratke, plitke ili isprekidane, hiromantija upozorava na pobačaje ili gubitak već rođene djece.

 

foto: Profimedia

2) “Ostvro” ili kružić na liniji djece

Takozvana “ostrva” na početku linije djece sugerišu osetljivo zdravlje na početku života djeteta, a “ostrva” na kraju linije znače da će dijete biti nemirno i neposlušno.

foto: Profimedia

3) Zvjezdica ili crna tačka

Zvijezda ili crna tačka na liniji djece predstavlja već spomenute probleme ako imaš “otok” ili čak smrt djeteta.

 

foto: Profimedia

4. Linija blizanaca

Ako se dvije linije spajaju i nastavljaju u jednu (kao “Y” okrenut naopačke) moguće je da ćete roditi blizance.

foto: Profimedia

5. Veliki broj linija iznad linije braka

Ovo može da znači da ćete ima i jako veliku porodicu, ali i to da si osoba koja jednostavo obožava djecu, svoju ili tuđu.

foto: Profimedia

Napomena: Ako uopšte nema nikakvih linija, nemojte da paničite – često se vremenom pojave.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com