“Zlatne komedije” u KIC-u - Volim Podgoricu

“Zlatne komedije” u KIC-u

 

Peto izdanje filmske revije “Zlatne komedije” organizovaćemo u okviru filmskog programa Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” od 17. do 20.septembra u sali DODEST, sa početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan.

Revija će obuhvatiti projekciju komedija u kojima glavne uloge tumače poznate filmske dame.

Komedija “Razglednice sa ivice” (1990) sa Meril Strip u glavnoj ulozi otvoriće reviju u poneđeljak, 17.septembra u kojem se bivša narkomanka i glumica vraća svojoj majci kako bi joj pomogla u posustaloj karijeri.

Utorak, 18.septembar biće u znaku filmskog hita “Od devet do pet” (1980) u kojem se tri saradnice žele osvetiti svom egocentričnom i nepravednom šefu.

Dio revije biće i komedija “Fatalni instinkt” (1993) koju će publika moći vidjeti u srijedu, 19.septembra. Riječ je o parodiji na trilere poput “Kobne privlačnosti” i “Sirovih strasti”.

Reviju će u četvrtak, 20.septembra zatvoriti komedija “Neki to vole vruće” (1959) sa Merilin Monro u glavnoj ulozi. U filmu dvojica muzičara koji su svjedoci masakra kako bi pobjegli mafiji počinju se ponašati kao žene.

2 komentara

  1. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com