Nikšićanka Žaklina Vučić proglašena za MISS EVROPE! - Volim Podgoricu

Nikšićanka Žaklina Vučić proglašena za MISS EVROPE!

Dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Žaklina Vučić proglašena je za Miss Evrope na izboru održanom u svečanom salonu hotela “Jelena” u Banjaluci. Stručni žiri na čelu sa predsjednicom ,jednom od najboljih svjetskih dizajnerki Milicom Tričković, koja je i pobjednica najprestižnije Sedmice mode u Parizu, imao je težak zadatak da odluči koje će djevojke ponijeti titule najljepših.

Foto: youtube.com

Atraktivna Nikšićanka, studentkinja Političkih nauka u Novom Sadu, koja se nekoliko godina uspješno bavi modelingom,  kazala je za portal RTNK da je laskava titula kruna njene dosadašnje karijere.

“Predivan je osjećaj nositi krunu, veoma sam srećna i zadovoljna, ovo priznanje je kruna moje dosadašnje karijere. Zahvaljujem se porodici i prijateljima, koji su uvijek bili tu za mene i pomogli mi da postanem ovo što sam danas. Veliku zahvalnost dugujem i svom kompletnom timu, na kompletnoj podršci”, kazala je Vućićeva, koja je posebno istakla ulogu Sare Kalabić, vlasnice licence.

Foto: rtnk.me

Nova Miss Earth Crne Gore je profesorica engleskog i ruskog jezika i radnica ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore Katarina Šećković iz Bijelog Polja. Titulu Miss Earth Bosne i Hercegovine ponijela je prelijepa 18-godišnja banjalučanka Nađa Pepić.

Miss fotogeničnosti BiH je Blaženka Gvozden iz Banjaluke, dok je titula Miss šarma pripala Erni Kubat iz Zenice.

 

Krunu Miss Earth Hrvatske aktuelna Miss Earth Hrvatske Bonita Kristić predala je Moniki Horvat iz Rijeke, studentkinji šeste godine stomatološkog fakulteta u Sarajevu.

Miss Fotogeničnosti Srbije je Marija Anišić dok je titula za Miss Fotogeničnosti Hrvatske pripala Emi Štampar.

Pobjednice Miss Earth BiH, Miss Earth Hrvatske kao i Miss Earth Crne Gore predstavljaće svoje zemlje na izboru za Miss Svijeta na Filipinima u periodu od 4. oktobra do 3. novembra, kada će biti proglašena nova Miss Svijeta. Finalno veče prenosiće američka televizija Fox, a putem malih ekrana priliku da prati ovaj spektakl imaće preko dvije milijarde ljudi.

(RTNK)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com