Home / NOVOSTI / Evo KO JE prelijepa ŽENA pred kojom je UHAPŠEN Jovan Vukotić!

Evo KO JE prelijepa ŽENA pred kojom je UHAPŠEN Jovan Vukotić!

Jovan Vukotić (38) uhapšen je u Turskoj u društvu sa manekenkom Dejanom Živković (26), inače ćerkom ambasadora Srbije u Kongu, poznatom i po vezama s fudbalerima Vladimirom Stojkovićem i Lolom Smiljanićem i teniserom Damirom Džumhurom

Kotoranin Jovan Vukotić (38), koji je označen kao vođa “škaljarskog klana”, uhapšen je u turskom ljetovalištu Antalija u društvu svoje nevjenčane supruge, srpske manekenke Dejane Živković (26), saznaje Kurir!

Vukotić i Živkovićeva, kako naš izvor otkriva, duže od mjesec dana živjeli su u iznajmljenoj kući u oblasti Lara u ovom ljetovalištu, a od aprila ove godine putovali su po Evropi zajedno. Dejana Živković, inače ćerka ambasadora Srbije u Kongu Radomira Živkovića, koja je poznata i po ljubavnoj vezi koju je imala sa golmanom Vladimirom Stojkovićem Stojketom, sa Vukotićem je bila u vezi i tokom 2014, ali do hapšenja u Turskoj nije bilo poznato da su obnovili ljubavnu romansu.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Putovali po Evropi

– Jovan je uhapšen u nedjelju, kada je sa nevječanom suprugom otišao do jedne prodavnice. Čim su izašli iz skupocjenog automobila, prišli su im turski policajci i uhapsili vođu “škaljaraca”, za kojim je Grčka raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina. Kod njega je tada pronađen i falsifikovani makedonski pasoš. Naočigled srpske manekenke stavljene su mu lisice i odveden je u pritvor – kaže izvor Kurira.

 

JOVAN VUKOTIĆ I DEJANA ŽIVKOVIĆFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Naš sagovornik otkriva i da su u posljednjih nekoliko mjeseci vođa “škaljarskog klana” i manekenka zajedno boravili u Španiji, Ukrajini i Poljskoj.

– On je putovao sa makedonskim pasošem, u kom je bilo upisano drugo ime, ali stavljena njegova fotografija, dok je Dejana koristila svoj pasoš. Upravo je zbog ovog pasoša protiv njega pokrenut postupak pred Drugim osnovnim tužilaštvom, u koje je juče, uz jake mere obezbjeđenja pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, doveden na saslušanje – otkriva naš sagovornik.

Kotoranin je, podsjetimo, posle hapšenja u nedjelju, u ponedeljak u večernjim satima deportovan u Srbiju. U policijskom pritvoru bio je do danas, kada mu je na predlog tužilaštva zbog falsifikovanja pasoša određen pritvor do 30 dana.

Specijalci naoružani dugim cevima, sa fantomkama na glavama, dovezli su ga u zgradu u Katanićevoj ulici na Vračaru na saslušanje. Tokom privođenja je vođi “škaljarskog klana” iz bezbednosnih razloga na glavu stavljena fantomka.

– Vukotić iz Antalije u Srbiju nije prebačen komercijalnim čarterom, već specijalnim letom na kom je on bio jedini putnik, a društvo su mu pravili specijalci. Tokom čitavog ljeta nije mu skidan povez sa očiju, a putovao je u šorcu i japankama, obučen onako kako je i uhapšen. Turska policija mu je prije protjerivanja omogućila da ponese nešto garderobe, pa se presvukao tek pošto je priveden u srpski MUP – otkriva izvor upućen u istragu.
 

SPECIJALCI DOVODE VUKOTIĆA U KATANIĆEVUFOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Čuvaju ga specijalci

Na aerodromu “Nikola Tesla” predat je u ruke antiterorističkoj jedinici, čiji su pripadnici budno motrili na njega.

– Mjere obezbjeđenja kakve je Vukotić imao do sada nisu viđene. Isti tretman biće nastavljen i u posebnoj pritvorskoj jedinici. Specijalci pod maskama od njega se nisu odvajali ni na trenutak, čak ni dok je bio u policijskom pritvoru – otkriva naš sagovornik.

Saslušanje u tužilaštvu, kako saznajemo, trajalo je do kasnih popodnevnih sati.

– Vukotić je djelimično priznao krivično djelo, rekao je da je koristio falsifikovani makedonski pasoš, ali samo u inostranstvu – kaže sagovornik upućen u istragu. Sporni pasoš, kako navodi, pronađen je u kući u kojoj su Vukotić i Dejana Živković boravili u turskom ljetovalištu.

Loši odnosi sa Grčkom

Protjeran iz Turske

Jovan Vukotić, kako saznajemo, posle hapšenja u Turskoj protjeran je iz te države pošto su kod njega pronađena falsifikovana dokumenta.

– S obzirom na to da je za njim raspisana Interpolova poternica Grčke, koja ga sumnjiči da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina, a da Turska i Grčka godinama nemaju dobre političke odnose, umjesto da bude izručen toj državi koja ga traži, on je protjeran. Pošto ima i crnogorsko i srpsko državljanstvo, odluka je bila na turskom pravosuđu da li će ga izručiti Srbiji ili Crnoj Gori. Kako je izručen Srbiji, našoj državi ustupljeno je i vođenje ovog postupka. U toku su još istražne radnje i provjere da li Vukotić možda ima veze i sa nekim drugim krivičnim djelima koja su počinjena u Srbiji – otkrio je izvor iz istrage.

Kurir

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *