DOŠLO JE VRIJEME I ZA OVO: Grad u Kaliforniji izabrao PSA za GRADONAČELNIKA! (FOTO) - Volim Podgoricu

DOŠLO JE VRIJEME I ZA OVO: Grad u Kaliforniji izabrao PSA za GRADONAČELNIKA! (FOTO)

“On je prijateljski nastrojen i uvijek dopušta mom sinu da ga mazi”, nije opis koji možete da čujete za nekog gradonačelnika. Ipak, pas Maks nije običan gradski zvaničnik.

Ajdelvajld je gradić u Kaliforniji koji je 2012. godine izabrao svog prvog gradonačelnika. Kažu da je u pitanju veoma dobar momak po imenu Maks.

Zvuči kao da ga građani baš vole, a kako i ne bi, jer ko još ne voli zlatne retrivere?

Maks se zabavlja, naravno, ali ima i svoje odgovornosti. Njegov opis posla uključuje obećanje da će da promoviše planinsku zajednicu, podržava komisionare u njihovim projektima, da će da bude prisutan na događajima, poput festivala i parada, kao i da će da prihvata pozivnice za zvanične posjete i govori u ime domaćih i divljih životinja na planini.

U slučaju da ima pretrpan raspored, poverava dužnosti svojim pomoćnicima Majkiju i Mici, koji su takođe psi.

Ovaj nesvakidašnji gradonačelnik došao je na ovu funkciju zahvaljujući fleksibilnim zakonima u pomenutom gradiću.

Espreso

1 komentar

  1. I just wanted to write down a quick comment to say thanks to you for all of the fantastic suggestions you are showing on this site. My time intensive internet look up has at the end been rewarded with useful points to talk about with my visitors. I would assume that most of us visitors actually are very much blessed to live in a fantastic network with many outstanding professionals with insightful strategies. I feel pretty grateful to have come across your entire web page and look forward to some more excellent moments reading here. Thanks a lot once more for everything.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com