“Samo, udri, cijepaj, da gledamo uživo! Amere sada Bog ubija i oni su nas za džabe ubijali”: Nevjerovatne poruke na vijestima o uraganu Florens (VIDEO) - Volim Podgoricu

“Samo, udri, cijepaj, da gledamo uživo! Amere sada Bog ubija i oni su nas za džabe ubijali”: Nevjerovatne poruke na vijestima o uraganu Florens (VIDEO)

Oči cijelog svijeta ovih dana uprte su u uragan Florens koji je zahvatio Sjevernu i Južnu Karolinu, zbog čega je 10 miliona Amerikanaca primorano na evakuaciju.

Centralni dio uragana pogodio je područje nedaleko do grada Vilmington u Severnoj Karolini, a udari vjetra dostižu brzinu od 150 km na čas. Voda je prodrla u domove, rijeke su se izlile, a veće količine padavina tek se očekuju.

Voda je prodrla u domove, reke su se izlile, a veće količine padavina tek se očekuju – Foto: WNCT

Procenjuje se da će za tri dana, u Sjevernoj i Južnoj Karolini pasti kiše koliko inače napada za osam mjeseci.

Kako su preneli lokalni mediji, najmanje 400.000 ljudi ostalo bez struje.

Otkazano je oko 1.200 letova, a privatni meteorolozi procjenjuju da će šteta koju je prouzrokovao Florens iznositi više desetina milijardi dolara.

I dok fotografije i video snimci katastrofalne oluje obilaze planetu, brojni građani Srbije, kako se može zaključiti po komentarima, kao i mnogo puta do sada ovu prirodnu nepogodu vide kao osvetu i zasluženu kaznu zbog bombardovanja Srbije.

Na Fejsbuk stranici Telegraf portala našli su se različiti komentari čitalaca, koji najvećim dijelom navijaju za uragan, pa ga još i “mole” da ponovi udar i bude još jači.

Mnogi Srbi ovu katastrofu vide kao Božju pravdu za bombardovanje Srbije – Printskrin: Facebook

“Dobro je što možemo da gledamo… kao oni bombardovanje”, “Sve je to manje zlo od bombardovanja i ratova koje su oni naneli mnogima”, “Milosrdni anđeo se vraća kući”, “Amere sad Bog ubija i oni su nas džaba ubijali, al’ ima Boga, sada im vraća… pa nek vide kako je ostati bez svega”, “Samo udri, cepaj, da gledamo uživo kao što su oni bombardovanje”, samo su neki od brojnih komentara čitalaca.

IIma i onih koji vjeruju da su mediji preterali u izveštavanju i “podigli bespotrebnu frku” – Printskrin: Facebook

Da ne gledaju svi na uragan kao na osvetu za bombardovanje Srbije, pokazali su oni koji kažu da nije u redu bilo kome želeti zlo, naročito ne djeci, koja takođe žive i u Americi.

Osim njih, bilo je i onih koji su naše sugrađane morali da podsjete da u Americi živi veliki broj Srba čije porodice žive u našoj zemlji i strepe za svoje voljene.

Da li je uragan Florens “Božja kazna za bombardovanje nevinih”? – Printskrin: Facebook

Ipak, najveći je broj onih koji ovu prirodnu nepogodu smatraju ekvivalentnom pravdom za sva zlodela koja je počinila Amerika.

Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com