STRAVIČNA NESREĆA: Poginule dvije osobe, mladić imao 26 godina - Volim Podgoricu

STRAVIČNA NESREĆA: Poginule dvije osobe, mladić imao 26 godina

Na gradilištu Beograda na vodi jutros, nešto posle 9.30 časova, poginula su dva radnika, saznaje Kurir. Oni su pali sa ploče na 22. spratu jedne od kula u izgradnji.
Riječ je o visini od oko 50 metara, a kako Kurir nezvanično saznaje, jedan je šef a drugi tesar. Nesrećni radnici imali su 26 i 41 godinu.

Zasad nisu poznate okolnosti kako je došlo do ove stravične nesreće osim da su pali sa više od 65 metara visine.

Uviđaj i istraga su u toku.

Na licu mjesta su hitna pomoć i policija – odmah su došli, ali nesrećnim ljudima nije bilo spasa. Na mestu tragedije odmah su obustavljeni radovi.

Potvrda i iz Hitne pomoći

Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac. Prema njegovim riječima, dvojica radnika pala su sa “Strabagove” zgrade, a poziv je upućen hitnoj službi u 9.42 časova. Ekipe koje su izašle na teren pronašle su tijela dvojice radnika i konstatovala smrt.

Kurir

2 komentara

  1. That is a beneficial viewpoint, however isn’t make every sence whatsoever dealing with which mather. Any method thanks in addition to i had make an effort to share your current post straight into delicius but it surely is apparently an issue using your websites is it possible to you should recheck this. many thanks again.

  2. An intriguing discussion may be worth comment. I’m sure you should write much more about this topic, may well be described as a taboo subject but generally folks are too little to chat on such topics. An additional. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com