DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO REGION Iskasapio majku sjekirom pa POJEO DJELOVE TIJELA, a njegovo opravdanje je šokantno - Volim Podgoricu

DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO REGION Iskasapio majku sjekirom pa POJEO DJELOVE TIJELA, a njegovo opravdanje je šokantno

Sabahudin Velić (33) iz Velića kod Bosanske Krupe iskasapio je sjekirom svoju majku Nasihu (60), a zatim jeo djelove njenog tijela.

Velić je istražiocima ispričao da su mu ubistvo naredila četiri diva.

Tačno vrijeme zločina koje je šokiralo mještane i javnost, nije poznato.

Izvor iz istrage izjavio je da se Velić u subotu odvezao u Sarajevo i pozvao policiju rekavši im: “Ubio sam majku, dođite po mene”.

Nakon hapšenja inspektori su bili šokirani pričom osumnjičenog u koju barem u početku, niko nije poverovao.

– Velić je hladnokrvno ispričao kako je majku ubio sekirom, nakon čega je neke djelove isjekao, a druge ispekao i navodno pojeo – ispričao je izvor iz istrage.

Zbog svega je zatraženo psihijatrijsko vještačenje osumnjičenog koje je naredilo Kantonalno tužilaštvo u Bihaću.

Povučen i gotovo neprimetan mladić

Komšije osumnjičenog u šoku su primile vijest o krvavom ubistvu.

– Poznajem Sabahudina. Bio je povučen mladić, gotovo neprimjetan, ali nisam ni slutio da je spreman ovako nešto uraditi – ispričao je komšija koji je želio ostati anoniman.

Dodaje kako niko, ni od starijih meštana ne pamti sličan zločin.

– Očigledno je da je bio bolestan psihički i da to niko nije primjetio. Dovoljan je najmanji okidač da pređu preko te ivice i onda dobijete ovakve užasne i za ljudski um neobjašnjive stvari – ispričao je meštanin.

Srpska info

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com