Dinamitaši iz Albanije napali policajce, pa pobjegli - Volim Podgoricu

Dinamitaši iz Albanije napali policajce, pa pobjegli

Protiv dva ribara iz Albanije, ulcinjskom tužilaštvu podnijete su prijave zbog nedozvoljenog krivolova i sprečavanja službenih lica u vršenju službene dužnosti, saznaju Vijesti.

Incident se dogodio na Bojani juče ujutro oko sedam časova u blizini karaule Sveti Nikola kada su dva pripadnika plovne jedinice u krivolovu zatekli albanske državljane, koji su ih gađali kamenjem, pokušavali da ih udare karubom, ali i nasrtali na njih svojim čamcem.

“Uspjeli su da pristanu na albansku obalu i pobjegnu u nepoznatom pravcu. Policija je zaplijenila njiihovo plovilo u kome je bilo oko 20 kilograma cipola i još neki predmeti. Sve upućuje na to da su lovili dinamitom”, kazao je sagovornik iz istrage.

(ND Vijesti)

2 komentara

  1. I entirely agree with the previous comment, the net is certainly with out a doubt growing into the main kind of communication worldwide and it is credited to sites such as this that thoughts are spreading so speedily.

  2. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and already whenever a comment is added I am four emails with the exact same comment. Will there be by any means you may eliminate me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com