Ispovijest djevojke koja je spavala sa KAMATAŠIMA zbog OČEVIH DUGOVA:”Htjeli su da ga UBIJU, morala sam da ga SPASIM” - Volim Podgoricu

Ispovijest djevojke koja je spavala sa KAMATAŠIMA zbog OČEVIH DUGOVA:”Htjeli su da ga UBIJU, morala sam da ga SPASIM”

Jedna djevojka, želeći da izvuče svog oca iz velikih problema, morala je da bude intimna sa utjerivačima dugova koji su ga proganjali. Nije mogla da pronađe drugi način, bolji i lakši po nju.

Njenu ispovijest prenosimo u cjelosti:

“Svijet mi se srušio. Tata nije mogao da vrati dug kamatašima. Pa je morao da pronađe drugi naćin za vraćanje duga inače bi mu glava otišla sa ramena. Utjerivači dugova su prvo htjeli moju mamu, ali kada su mene vidjeli poludjeli su od uzbuđenja, tako da sam zbog tatinih dugova imala seks sa njima.

Radila sam sve i svašta da bih izbrisala tatin dug, ne mogu da vjerujem da mi se ovo dešava u životu, doživjeću nervni slom. Pa kakav je to tata, ima li imalo srca i duše. Mama me ne štiti, ali mi govori da moram da se žrtvujem za ovu porodicu.

Svakog dana se pitam čime sam to zaslužila, ne mogu da kažem nisam uživala u tome, jer za noć sam sa trojicom znala, smjenjivali su se na meni, uživala sam u svakoj sekundi, ali opet mi ne ide u glavu da sam tako nešto morala da uradim.

Nadam se da se to nikome neće desiti.”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com