RAZOTKRIVA SE POZADINA UBISTVA NAVIJAČA PARTIZANA: Grafit uzrok krvavog okršaja Grobara i Delija koji se završio tragedijom! - Volim Podgoricu

RAZOTKRIVA SE POZADINA UBISTVA NAVIJAČA PARTIZANA: Grafit uzrok krvavog okršaja Grobara i Delija koji se završio tragedijom!

Otkrivaju se polako uzroci i detalji stravične i velike tučeGrobara i Delija u Bijeljini  u kojoj je nastradao 30-godišnji Aleksandar Pantić.

Velika tragedija dogodila se u dogovorenom obračunu navijača Partizana i Crvene Zvezde pošto je izgubljen jedan mladi život, dok je još jedan učesnik tuče Boris Kašiković (33) teško povređen.

Policija u Republici Srpskoj je u međuvremenu uhapsila čak 19 učesnika krvavog okršaja koji se završio kobno i oni se trenutno nalaze u Okružnom javnom tužilaštvu u Bijelijini.

“Avaz” javlja da se ispred Tužilaštva okupila rodbina i prijatelji privedenih, koji čekaju da čuju koje će mjere biti preduzete protiv privedenih, dok se u međuvremenu razotkriva pozadina sukoba.

Kako se saznaje, sve je počelo od toga što su Grobari prekrečili grafit Delija u centru grada i tada je jedan njihov pripadnik pretučen. Tada je dogovoren međusobni obračun.

Navijači crveno-belih su u obračunu iz zasjede napali drvenim motkama Grobare i u tom krvavom sukobu došlo je do ubistva Pantića, kažu izvori iz bijeljinske policije.

Prosjek privedenih je oko 25 godina, najmlađi učesnik obračuna ima sedamnaest, dok najstariji ima čak 45 godina.

Avaz

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com