STEFANOVA (19) BORBA ZA ŽIVOT I DALJE TRAJE: Nakon brutalnog prebijanja pao je u komu! Porodica više od 20 dana PROŽIVLJAVA PAKAO - Volim Podgoricu

STEFANOVA (19) BORBA ZA ŽIVOT I DALJE TRAJE: Nakon brutalnog prebijanja pao je u komu! Porodica više od 20 dana PROŽIVLJAVA PAKAO

Sudbina mladića kog je krajem avgusta mučki iz čista mira pretukao huligan na šetalištu u Sutomoru i dalje je neizvjesna, a njegovo zdravstveno stanje gotovo da je nepromijenjeno.

Stefan Novoselac (19) iz Rume, kog je u Sutomoru u Crnoj Gori brutalno pretukao Petar Vojvodić (19) iz Bara, u komi je gotovo mjesec dana, a njegov stric Đuro Novoselac kaže za Kurir da je cijela porodica veoma zabrinuta jer mu je stanje gotovo nepromijenjeno.

– Počeo je da pomjera prst na nozi, ali je istovremeno dobio temperaturu, najverovatnije od šlajma koji mu se nakupio u plućima zbog ležanja – ispričao je za Kurir Đuro Novoselac.

Roditelji uz njega

On kaže da su njegovi brat i snaja neprekidno u bolnici uz Stefana.

– Uprava bolnice htela je da Stefana prebacimo na dalje liječenje u Srbiju, ali su se tome usprotivili njegov ljekar i anesteziolog. Rekli su da nema pomjeranja sve dok se ne probudi iz kome – kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, ogorčen je zbog situacije u kojoj se Stefan nalazi.

– Suze mi same krenu kad se setim kakvo je Stefan dijete, a s kakvom se sudbinom suočava. Svaki dan molim boga da nam se ponovo vrati. Čudno je kako su žrtve bezosećajnih huligana uvijek mirni i dobri ljudi koji ne poznaju zlodela – naglasio je Đuro Novoselac.

Brat očajan

Prema njegovim riječima, u Podgorici je donedavno bio i Stefanov polubrat Dragan Kerkez.

– Dragan je profesionalni vozač kamiona i trenutno je u Španiji. Potpuno je očajan. Konstantno je na vezi sa snajom i bratom. Vjerujemo da će se Stefan uskoro probuditi – završava zabrinuti stric.

Podsjetimo, dvojicu mladića iz Rume je na ljetovanju u Sutomoru napao mještanin Petar Vojvodić (19), dok su bili na šetalištu. Nasilnik je uhapšen sutradan i određen mu je pritvor do 30 dana.

Dejan Grujičić, kog je zajedno sa Stefanom Novoselcem pretukao Petar Vojvodić (19) iz Bara, izjavio je za Kurir da se i dalje oporavlja od teških povreda koje mu je nasilnik naneo.
– Slomljena mi je vilica, trpim velike bolove, a ljekari su mi rekli da mi predstoji dug i bolan oporavak. Do danas ne znam zašto nas je Vojvodić napao. Skočio je na nas iz čista mira iz kafića. Svaki dan se molim da se Stefan probudi iz kome – kazao je za Kurir povređeni Grujičić, koji zbog preloma vilice jedva govori.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com