Nikšićanka Ivana Čupić UČESTVUJE na svjetskom izboru za miss u Kini - Volim Podgoricu

Nikšićanka Ivana Čupić UČESTVUJE na svjetskom izboru za miss u Kini

Ivana Čupić, model i manekenka iz Nikšića, ponovo pakuje kofere i odlazi u Sofiju. Lijepa Nikšićaka koju je modna publika u prijestonici Bugarske zapazila i prošle godine na Nedjelji mode, ponovo će prošetati pistom i nositi kreacije ponatih modnih kreatora.

Foto: cdm

“Na Sofia fashion weeku, koji se održava od 17. do 21. septembra, nosiću modele mnogih svjetskih kreatora. Svakako, neće izostati ni naša Crna Gora. Svoje nove kolekcije predstaviće crnogorske kreatorke Jelena Roganović Đurić i Vesna Krivokapić. Čeka me niz kastinga, zatim fitinga tj. proba modela koje ću nositi, pripreme za izlazak na scenu i koroegrafija, a za svaki moj korak zadužen je tim stručnjaka”, kaže Ivana.

Ona nakon boravka u Sofiji odlazi u daleku Kinu gdje će učestovati na izboru MISS model of the world.

Foto: onogošt.me

Ivana će od 1. do 20. novembra prestavljati Crnu Goru i objašnjava:

“U pitanju je jedno od tri najbolja takmičenja na svijetu kada je riječ o modelingu. Osim dobre fizičke forme, svakako se treba pripremiti i psihički jer svako ozbiljnije takmičenje u svijetu mode obiluje napornim programom, sastavljenim od posjeta znamenitosti zemlje domaćina, do višečasovnog pripremanja koroegrafija za finalno veče. Takođe, sljeduje me priprema koroegrafije za nastup na večeri talenta. Podrazumjeva se i šivenje nacionalnoga kostima i brojnih kreacija koje ću tamo ponosno predstaviti”.

Atraktivna Nikšićanka je i prošle godine bila aktivna na polju modelinga, ali ga i dalje tretira kao hobi koji je trenutno okupira.

Foto: cdm

“U našoj državi je modeling na nivou hobija jer nema većih nadnica. U svijetu, za malo naporniji rad modela, modne kuće su spremne da izdvoje veće sume novca i bolje uslove. Ali, ni tu nema pravila. Sve zavisi od toga za koga i koliko radite. Svakako, bio to hobi ili posao, model dosta da putuje i samim tim upoznaje različite kulture i običaje, a to je bogatstvo koje se ne može izraziti u novcu”, kaže nam Ivana.

Foto: Portal Crna Gora

Česta putovanja i studije diplomatije joj ne ostavljaju mnogo prostora za privatan život, međutim, Ivana je stava da “sve se može kad se hoće”.

“S obzirom na to da manekenski angažmani ili izbori za mis iziskuju dosta vremena oko priprema i samog boravka u njima, osobu koja se bavi istim ne veže mjesto života niti koncentrisanost na samo jedno. Dakle, i emotivni život može tu da ispašta, ali kao i u svakom hobiju ili poslu – sve se može, kada se hoće. Što se mene tiče najbolje fubkcionišem kada imam najvise posla. To me motivisše, da posebnu vrstu snage da se borim u svemu. Na kraju, ipak se ne može sve dobiti i vjerovatno mora izabrati, ali, smatram da treba iskoristiti sve šanse u modelingu, jer su nam godine tu jasno odbrojane, a zatim pronaći svoj mir i, Bože zdravlja svima, porodicu”, zakljčuje Ivana.

Izvor: www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com