Home / PG INFO / Aktuelno / PODGORICA: Roditelji, PRIJAVITE DJECU za pužijadu! (FOTO)

PODGORICA: Roditelji, PRIJAVITE DJECU za pužijadu! (FOTO)

 

U subotu, 22. septembra, u podgoričkom šoping molu Delta City biće organizovano najpopularnije takmičenje za bebe, Sunčana Pampers puzijada. Popularnu trku beba organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, u okviru dječije manifestacije Dan Sunca.

Prijavljivanje za puzijadu počinje u utorak, 18. septembra, od 13 sati, a pravo učešća imaju bebe koje nisu prohodale.

Prijave se, nakon 13 sati, mogu slati putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) ili na mail adresu: [email protected] Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca, u terminima od 10:30 i od 17:30 sati. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra. Sponzor takmičenja, Pampers, obezbijediće poklone za sve takmičare, a organizator će im uručiti diplome.

Zbog velikog interesovanja za takmičenje i ovog puta smo morali da odredimo precizan termin početka prijavljivanja pa pozivamo roditelje da prijave pošalju odmah nakon 13 sati, kako ne bi zakasnili. Imamo 90 takmičarskih mjesta, a prijave koje nam stignu prije zvaničnog početka prijavljivanja nećemo moći da evidentiramo kako bi svi imali jednake šanse”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

U okviru dvanaestog izdanja manifestacije Dan Sunca biće organizovani kreativno-edukativni, sportski  i zabavni sadržaji za mališane svih uzrasta. program će trajati od 10 do 20:30 h. Informacije o programu i učesnicima manifestacije mogu se pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu Dan Sunca.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *