NOVA TRAGEDIJA: Nakon samoubistva majke i ćerke Popović, dogodila se identična tragedija - Volim Podgoricu

NOVA TRAGEDIJA: Nakon samoubistva majke i ćerke Popović, dogodila se identična tragedija

 

Radovanka Popović i njene ćerke Ivana iz Sjenice presekle vene žiletom i iskrvarile nasmrt, a dan kasnije u Žarkovu Milina M. (56) i njena ćerku Ivana otrovale se esencijom

Nakon što su majka i ćerka iz Sjenice prekjuče zajedno otišle u smrt, prerezavši vene žiletom u porodičnoj kući u Sjenici, Srbiju je juče potresla identična tragedija.

Naime, majka i ćerka ubile su se u svom stanu u Žarkovu, a u smrt su otišle pošto su istovremeno popile veliku količinu esencije.

Smrt četiri žene, dvije majke i dvije ćerke, koje su u razmaku od 24 sata odlučile da okončaju živote, šokirala je ne samo njihove komšije i rodbinu već i čitavu javnost. Najpre su u ponedjeljak u Sjenici nađena tijela Radovanke Popović (60) i njene ćerke Ivane (41). Pored nesrećnih žena nađen je žilet kojim su prerezale vene, kao i oproštajna poruka.

 

Bile kivne na rođake

– Poslednja poruka, tako mora, takav običaj ljudski, jednom zatvorenik, uvijek zatvorenik. Sad kad čitate smiješno je, ali neće biti kad te kletva stigne – ispisale su majka i ćerka po zidovima kuće u kojoj su živele.

Njihovi rođaci i komšije kažu da su Radovanka i Ivana bile bolesne, a da im se stanje pogoršalo nakon što im je prošle godine preminuo sin, odnosno brat.

– Odbijale su svaku pomoć. Ni sa kim nisu razgovarale. Osamile su se i povukle u sebe. Njihova tijela je u ponedeljak pronašao rođak koji je došao da im donese 500 eura za ogrijev i stanarinu.

– Vrata su bila zakrčena komodom, jedva su ih otvorili. Unutra je bio haos, krvi je bilo na sve strane, sobe prljave, ostaci hleba, otvorene paštete – kaže komšija i dodaje da su Radovanka i Ivanka u oproštajnom pismu navele da su kivne na rođake, komšije i poznanike.

– Napisale su da im je došao kraj i da sada svi mogu da odahnu i da su ljute na rođake, koji su ih nazivali pogrdnim imenima – rekao je komšija.

 

Nisu se družile s komšijama

Samo dan nakon ove tragedije, policija je u Beogradu u Ulici Dušana Vlajića u Žarkovu pronašla otrovanu Milinu M. (56) i njenu ćerku Ivanu (35). Jeziva je i podudarnost da su dve ćerke imale isto ime, ali i to da su bile sličnih godina.

– Majka i ćerka su u stanu popile esenciju. Milinina druga ćerka ih je zatekla i pozvala Hitnu pomoć. Nesrećnici je pozlilo kada je ugledala majku i sestru. Majka je preminula na mjestu, dok je ćerka izdahnula na VMA – kaže izvor.

Prema riječima komšija, u stanu s majkom i ćerkom živjela je i nepokretna baka.

– One su stanovale u zgradi, viđali smo ih povremeno, ali se nisu previše družile ni sa kim. Djelovale su normalno – pričaju komšije i nastavljaju:

– Ivana je bila veoma uslužna, često je pomagala komšinici, zalivala joj cveće kada je odsutna. Mnogo nam je žao i ne možemo da povjerujemo šta se desilo. Uopšte ne znamo šta bi mogao da bude razlog ovakve tragedije – rekli su nam uznemireni stanari iz Ulice Dušana Vlajića.

 

(Kurir.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com