Gradonačelnik izazvao udes pa pobjegao - Volim Podgoricu

Gradonačelnik izazvao udes pa pobjegao

Predsjednik opštine Rožaje Ejup Nurković izazvao je udes u subotu veče, oko 22 sata, u naselju Suho polje a potom se udaljio sa lica mjesta. Do udesa je došlo na magistralnom putu Rožaje–Berane, kada se Nurković pored marketa Wahels sudario sa „opelom” stranih registarskih oznaka kojim je upravljao Medaris Halilović. Prilikom udesa nije bilo povrijeđenih, a izazvana je manja materijalna šteta.

Ekipa policije je izvršila uviđaj na mjestu udesa, a Nurković je po pozivu Odjeljenja bezbjednosti u ponedjeljak saslušan u policijskim prostorijama.
Nurković je bjekstvo sa mjesta udesa pravdao time da je njegova supruga povrijeđena u udesu i da ju je odveo na pregled u Opštu bolnicu u Beranama, što je, kako je ustvrdio, zavedeno i u zapisniku o saslušanju.

Halilović je radnik preduzeća „Euroasfalt’’ iz BiH, koje izvodi radove na proboju tunela druge faze zaobilaznice oko Rožaja.
Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije. O događaju su obavijestili dežurnog osnovnog tužioca, koji je naložio istragu. Tužilac je tražio od sudskih vještaka saobraćajne struke da sačine nalaz kako bi utvrdili tačan uzrok udesa. Prema saznanjima „Dana“, nalaz vještaka bi trebalo da bude gotov do kraja sledeće nedjelje kada će se nadležni organ izjasniti o ovom incidentu.

(Dan)

3 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com