UMALO INCIDENT: Bacio Bečiću člansku na sto: ,,Sada me ne znaš, a stalno si dolazio u moju kuću i restoran, tada si ljubio mene i moje roditelje…” - Volim Podgoricu

UMALO INCIDENT: Bacio Bečiću člansku na sto: ,,Sada me ne znaš, a stalno si dolazio u moju kuću i restoran, tada si ljubio mene i moje roditelje…”

U budvanskom restoranu La Villa, prije nekoliko dana, umalo je došlo do incidenta, kada je bivši član Izvršnog odbora i Opštinskog odbora Demokrata Goran Slovinić iz Budve vratio člansku kartu ove partije predsjedniku Aleksi Bečiću.

On je već ranije javno saopštio da se povukao sa svih funkcija u Bečićevoj partiji, ali je tvrdio da je i dalje član Demokrata.

Slovinić je ušao u budvanski restoran i prišao Bečićevom stolu za kojim su bili još neki funkcioneri Demokrata, saznaju Dnevne novine. Ovaj budvanski ugostitelj je izvadio člansku kartu i upitao Bečića da li ga poznaje.

“Sada me ne znaš, a stalno si dolazio u moju kuću i restoran gdje smo organizovali skupove. Tada si me ljubio kao i moje roditelje, a sada se praviš da me ne poznaješ”, kazao Slovinić.

On je još ranije saopštio da mu se nakon izbora Bečić nikad više nije ni javio i da je zaboravio na sve koji su krvarili za njega i partiju.

“Prođi me se”, kazao je kratko Bečić Sloviniću.

Očigledno je Slovinića takva Bečićeva reakcija još više iznervirala, pa je počeo da viče na funkcionere Demokrata.

“Poznavali ste me i svašta obećavali kada sam radio po terenu i dovodio vam birače. Treba da se stidite svog ponašanja”, rekao je Slovinić i bacio člansku kartu na sto.

On je funkcionerima Demokrata uputio još nekoliko pogrdnih riječi i napustio restoran.

Goran Slovinić je potvrdio nezvanična saznanja Dnevnih novina.

“Tačno je da je bilo nervoze prilikom susreta sa liderom Demokrata Aleksom Bečićem i tačno je da sam mu vratio člansku kartu ove partije, ali ne želim da pričam o tome. Konačno, više nisam član Demokrata i pao mi je veliki teret sa pleća. Puno bolje se osjećam…”, kazao je Slovinić Dnevnim novinama.

Prema nezvaničnim saznanjima ovog lista, Slovinić je prigovorio Bečiću i to što se “nije udostojio nijednu kuću više da obiđe poslije izbora, jer mu više ne trebamo”.

“Računaš da si uzeo glasove i sad te briga za narod”, kazao je Slovinić Bečiću.

Do Slovinićevog nezadovoljstva radom Demokrata došlo je zbog moratorijuma na izgradnju u centru Budve. On na samom šetalištu u Budvi ima kuću i restoran i kako tvrdi jedini ne može da gradi, iako su mu Demokrate obećale da će moći kada oni dođu na vlast.

Dnevne novine

2 komentara

  1. I impressed, I have to say. Really not often do I encounter a blog that each educative and entertaining, and let me tell you, you might have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is one thing that not enough individuals are speaking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled throughout this in my search for one thing referring to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com