Zašto je ubijen Radoš? Postoje 2 verzije likvidacije MMA borca - Volim Podgoricu

Zašto je ubijen Radoš? Postoje 2 verzije likvidacije MMA borca

Radoša Joksimovića (27) upucao je sa dva metka dok je sjedio u bašti jednog kafića Aleksa M. (21), a sumnja se na više mogućih povoda za likvidaciju “žestokog momka”.

– Još uvijek nije poznat tačan motiv napada, ali postoje više verzija. Najverovatnije je riječ o sukobu između zavađenih grupa u gradu koje se bave obezbjeđivanjem lokala. Joksimović godinama unazad radi kao obezbjeđenje na ulazima raznih klubova i kafića, te nije isključeno da je u pitanju borba za prevlast u ovom poslu – kaže jedan od izvora.

 

Prema drugoj verziji, Joksimović i A. M. su se sukobili pre nekog vremena, i tada je MMA borac pretukao mladića osumnjičenog za zločin.

– Uhapšeni je tvrdio da se plašio i da je zbog toga pucao u Radoša.

Ovo nije prvi napad na MMA borca, jer je 2016. godine bio teško ranjen u pucnjavi.

– Joksimović je tada zadobio povrede kostiju i zabranjeno mu je da se bavi sportom. Zbog napada je uhapšen J. M. (24), a spekulisalo se da se motiv krije u neraščišćenim računima dvije grupe momaka iz ovog grada, sa Sunčevog brega i Pivare – priča izvor.

Podsjetimo, napadač se u utorak skuterom dovezao do kafića u kojem je bio Joksimović, prišao mu sa moto-kacigom na glavi i pucao u grudi. Osumnjičeni je potom pobjegao na skuteru.

U kik-boks klubu Radnički iz Kragujevca za ubijenog MMA borca imaju samo riječi hvale.

– Joksimović nije bio zvanično član kluba Radnički, već smo ponekad sarađivali. Bio je pravi sportista u sali, koji se prema svima ophodio sa punim poštovanjem, pogotovo prema treneru. Što se tiče sportske strane, momak je uvijek bio korektan – kaže jedan od trenera ovog kluba.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com