Home / NOVOSTI / Društvo / DRAMA NA PUTU MALOG DUŠANA ZBOG LIJEČENJA U BARSELONI Nemanja Matić je uplatio 70.000 evra, ali to nije bilo sve: Slavni fudbaler URADIO MNOGO VIŠE kako bi POMOGAO DUKIJU!

DRAMA NA PUTU MALOG DUŠANA ZBOG LIJEČENJA U BARSELONI Nemanja Matić je uplatio 70.000 evra, ali to nije bilo sve: Slavni fudbaler URADIO MNOGO VIŠE kako bi POMOGAO DUKIJU!

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić, ne samo da je uplatio za malog Dušana Todorovića neophodnih 70.000 evra kako bi dete hitno otputovalo u Barselonu na lečenje, već je uradio mnogo više!

Matić, koji trenutno nastupa za Mančester junajted, uspeo je da ubedi Špance da prime četvorogodišnjeg Dukija dva dana pre nego što su pare legle na račun bolnice “Sant Joan de Deu”.

Prava drama se odvijala u subotu 15. septembra. Fondacija “Podrži život” je prikupila putem donacija 119.391 evro, a do konačne sume je nedostajalo 71.291 evro.

“Nemanja je zvao porodicu i pitao koliko je novca potrebno. Rečeno mu je da se radi o 70.000 evra. Uplatio je već u subotu, ali je nastala drama jer novac leže na račun bolnice tek u ponedeljak. Nemanja to nije primio skrštenih ruku, već se rastrčao. Svojim imenom, autoritetom i velikom platom, budući da je zvezda Mančester junajteda, založio da bolnica dobije garancije da su pare uplaćene. Izašli su mu u susret, Vlada Srbije je dala avion i mali Dušan je stigao u Barselonu dva dana pre no što je novac legao”.

Mali Dušan je postao jedna od glavnih tema u Srbiji u sedmici za nama, jer je saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici u Barseloni, umreti. U tamošnjoj bolnici “Sant Joan de Deu” biće mu ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i ugrozio njegov život.

dijaspora.news/Blic

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *