Home / NOVOSTI / KRVAVA SCENA U GRADSKOM PREVOZU: Žena NOŽEM IZBOLA djevojku (22), niko nije ponudio pomoć!

KRVAVA SCENA U GRADSKOM PREVOZU: Žena NOŽEM IZBOLA djevojku (22), niko nije ponudio pomoć!

Dvadestdvogodišnja djevojka u četvrtak uveče u autobusu na liniji broj 581 (Beograd – Lazarevac) izbodena je nožem.

Drugarica i dečko povrijeđene, koji je u trenutku napada bio sa njom, u razgovoru za Espreso rekli su da im je iz čista mira s leđa prišla žena i ubola je nožem, a zatim izašla iz autobusa na stanici.

– Nije prišao niko od putnika, vozač nije htio da zaustavi autobus van stanice – priča dečko napadnute, koji navodi da su oboje u šoku nakon nemilog događaja.

Kako objašnjava, oni nisu vidjeli osobu koja je to uradila, ali su prilikom ulaska u autobus primijetili samo jednu ženu na sjedištu iza njih.

Vozač je tek na sledećoj stanici zaustavuo autobus i čim su napadnuta djevojka i njen dečko izašli napolje, nastavio je s vožnjom. Niko od putnika nije se ponudio da im pomogne.

Kako kažu, Hitna pomoć se uopšte nije javljala na telefon i stigli su tek nakon poziva policije.

– Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć. Hitna nije ni podigla slušalicu, a policija je došla, uzeli su nam izjave i onda su oni zvali ambulantno vozilo.

Nesrećnoj djevojci je nožem probijena plućna maramica i ona je prebačena na Klinički centar.

– Pretpostavljamo da se radi po poremećenoj osobi ili nekom psihičkom bolesniku. Apelujem na sve da budu oprezni, ovo je moglo bilo kome da se dogodi – završava sagovornik.

(dijaspora.news/Espreso)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *