UHAPŠENA DVOJICA PODGORIČANA: Pretukli vozača i oteli mu mobilni i novac! - Volim Podgoricu

UHAPŠENA DVOJICA PODGORIČANA: Pretukli vozača i oteli mu mobilni i novac!

Policija u Podgorici uhapsila je M.G. (18) i maloljetnog B.H. (17) zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

“Oni su, kako se sumnja, ušli u vozila u kojem se nalazio oštećeni O.B. i zadali mu više udaraca u glavu tražeći mu novac”, saopštila je policija.

Oni su, sumnja se, oštećenom ukrali novac i mobilni telefon, koji su pronađeni i vraćeni vlasniku.

Takođe, službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta i Centra bezbjednosti Pljevlja su podnijeli krivičnu prijavu protiv M.P. (33) iz Pljevlja kod kojeg su pronađene cigarete bez akciznih markica.

Foto: Uprava policijeFoto: Uprava policije

Policijski službenici su na putnom pravcu Đurđevića Tara – Pljevlja zaustavili i kontrolisali pmv marke „VW Passat“ kojim je upravljao M.T. (31) iz Pljevalja, dok se kao suvozač u vozilu nalazio M.P. Prilikom kontrole policijski službenici su u prtljažniku vozila pronašli i oduzeli 400 šteka cigareta bez akciznih markica. Oduzete cigarete biće predate nadležnim državim organima na dalje postupanje”, navode iz policije.

Saopšteno je i da je policija u Rožajama rasvijetlila krađu koje je počinjena na štetu „S5 group Bar“, koja je izvodila radove na rekonstrukciji krova „Crkva Ružica“ u Rožajama, i tom prilikom podnijela krivičnu prijavu protiv M.Ć. (34) iz Bosne i Hercegovine.

“On je 11. septembra, kako se sumnja, ukrao 270 kilograma bakra a koje je potom prodao firmi koja se bavi otkupom sekundarnih sirovina. Ukradeni bakar je pronađen i vraćen vlasniku. Osumnjičeni je nakon počinjenog krivičnog djela napustio teritoriju Crne Gore a za njim je raspisana nacionalna potraga”, kazali su iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com