OSTAVILI SU TEK ROĐENU BEBU U KARTONSKOJ KUTIJI: Oni su je usvojili, a kada je napunila 10 FRAPIRALI SU SE! (VIDEO) - Volim Podgoricu

OSTAVILI SU TEK ROĐENU BEBU U KARTONSKOJ KUTIJI: Oni su je usvojili, a kada je napunila 10 FRAPIRALI SU SE! (VIDEO)

Otkriće deset godina nakon usvajanja ih je zaprepastilo. Roditelji koji se, iz bilo kog razloga, odluče da napuste svoju bebu je uvijek srceparajuće i za dijete izuzetno traumatično. Međutim, dešava se i da ta djeca uspiju da izgrade ispunjene i srećne živote i takve priče umeju da budu veoma dirljive i emotivne.

Mekenzi Voker je jedna od tih beba koja je uspela da prevaziće svoj težak početak.

Kada je imala samo mjesec dana, Mekenzi je, u kartonskoj kutiji, bila ostavljena na železničkoj stanici u Kini. Srećom, pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova ćerka ima neverovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pjesme od početka do kraja. Željeli su da njeguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pjevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Njeni roditelji su veoma ponosni na nju
Njeni roditelji su veoma ponosni na njuFOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživela nevjerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primjetio Mark Karman.

Karman je uspješan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Pogledajte video snimak i ujedno ćete videti i beskrajnu ljubav u ovoj srećnoj porodici, gde roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom djetetu i njegovim uspesima i djelima.

Espreso

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com