Partizan dominirao u derbiju, ali se Zvezda spasila spornim golom Boaćija - Volim Podgoricu

Partizan dominirao u derbiju, ali se Zvezda spasila spornim golom Boaćija

Partizan je dominirao, Crvena zvezda je imala sreće! Ovako se najkraće može opisati 158. vječliti derbi u Humskoj koji je završen bez pobjednika – 1:1 (1:0).

FK PARTIZAN – FK CRVENA ZVEZDA 1:1 (1:0)
(Gomeš 33 – Boaći 73)

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić (Urošević 88) – Zdjelar, Šćekić – Janković (Kosović 81), Pantić, Zakarić – Rikardo (Nikolić 79)
Klupa: Kljajić, Vulićević, Smiljanić, Ivanović.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Babić, Degenek, Rodić (Gobeljić 86) – Krstičić, Čaušić (Jovančić 46) – Ben, Marin, Kafu (Simić 60) – Boaći.
Klupa: Popović, Jovičić, Srnić, Pavkov.

Strelac za domaći tim je bio Rikardo Gomeš u 33. minutu, da bi bod crveno-bijelima donio Ričmond Boaći u 73. minutu. Bod koji je Zvezdu ostavio na prvom mjestu sa 22 boda i utakmicom manje, dok crno-beli imaju dva boda manje – 20!

Partizan je, bez sumnje, bio bolji protivnik na terenu i zasluženo je poveo u 33. minutu posle greške Boaćija i golčine Gomeša. Međutim, Napadač iz Gane se iskupio sredinom drugog poluvremena kada je najbolje skočio posle kornera.

Ipak, njegov gol će izazvati velike polemike. Lopta nije završila u mreži, Stojković je odbranio, ali je Nenad Đokić, sudija iza gola, pokazao da je lopta cijelim obimom prešla gol liniju. Danilo Grujić je uvažio njegovo mišljenje i pokazao na centar.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com