DOBRE VIJESTI! Mala Anđela se USPJEŠNO oporavlja! Nema više tragova tumora - Volim Podgoricu

DOBRE VIJESTI! Mala Anđela se USPJEŠNO oporavlja! Nema više tragova tumora

Prošle su dvije godine od kada se Crna Gora ujedinila da pomogne malenoj Anđeli Petrović iz Kotora u borbi protiv teške i opake bolesti malignog tumora Osteosarkoma.

Mala Anđela se u Njemačkoj liječila od agresivnog kancera kostiju, a porodicu je obradovao konzilijum klinike u Štutgartu kada su saopštili da je Anđela dobro i da u njenom tijelu nema više tragova tumora.

Porodica Petrović se još jednom zahvalila svim građanima koji su novcem pomogli da se Anđela liječi na najboljem mogućem mjestu.

U pismu dostavljenom redakciji portala Boka news stoji da su u proteklom periodu obavljali redovne kontrole i činili sve što mogu da se Anđela oporavi od hemoterapija i operacija.

“Zatim smo 27. avgusta smo opet došli u Štutgart kako bi obavili transplantaciju kosti na operisanoj nozi. Složenu devetočasovnu operaciju transplatacije kosti na lijevoj nozi izveo je 11. septembra tim hirurga na čelu sa Tomaom Virtom. Oporavak se uspješno odvija, ali ćemo u bolnici ostati jos par mjeseci u cilju kontrole operacije i spriječavanja bilo kakvih komplikacija. Očekujemo da se krajem godine vratimo u Crnu Goru, a nastavak kompleksnih kontrola trajaće narednih pet godina”, navodi se u pismu porodice Petrović.

Boca news

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com