PODGORICA: Policija zna ko je pokušao da ubije Oliveru Lakić? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Policija zna ko je pokušao da ubije Oliveru Lakić?

Policija ima operativna saznanja da je jedna kriminalna grupa sa teritorije Crne Gore izvršila krivično djelo pokušaj ubistva novinarke “Vijesti” Olivere Lakić.

Tu informaciju, odgovarajući na pitanje Televizije Vijesti, saopštio je pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.

“Službenici Sektora kriminalističke policije raspolažu operativnim podacima ko bi mogao da bude izvršilac tog djela. Radi se o jednoj kriminlanoj grupi koja nije dostupna nadležnim organima Crne Gore i preduzimaju se sve mjere i radnje uz međunarodnu policijsku saradnju radi ispitivanja tih podataka. Kao što sam rekao radi se o operativnom podatku da je jedna kriminalna grupa sa teritorije Crne Gore čiji članovi nijesu dostupni crnogorskim organima izvršila to krivično djelo”, kazao je Baković.

Baković nije konkretno odgovorio na pitanje da li je utvrđen makar operativno motiv pokušaja ubistva novinarke Lakić.

Olivera Lakić ranjena je 8. maja, nakon što je po povratku s posla parkirala automobil i krenula da uđe u zgradu, a na istom mjestu je fizički napadnuta 2012. godine.

Na istom mjestu gdje joj je prije pet mjeseci nepoznati napadač sa leđa pucao u nogu, Olivera Lakić je fizički napadnuta 2012. godine.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com