Home / PG INFO / Aktuelno / Podgoričanin (17) upao u lokal “Hunter”, oteo 760 eura, NOKAUTIRAO zaposlenog i pobjegao

Podgoričanin (17) upao u lokal “Hunter”, oteo 760 eura, NOKAUTIRAO zaposlenog i pobjegao

Maloljetni Podgoričanin B.H. (17) je lišen slobode prije tri dana zbog sumnje da je 31.08.2018. godine počinio razbojničku krađu u UO „Hunter“ kada je, kako se sumnja, iskoristio to što su ulazna vrata lokala bila otvorena i ušao u unutrašnjost odakle je iz registar kase otuđio 760 eura.

Kako navode iz policije, zaposleni je primijetio B.H. i pokušao da ga spriječi u vršenju krivičnog djela ali mu je B.H, sumnja se, zadao udarac pesnicom u predjelu glave i pobjegao.

Osumnjičenom je nakon postupka određen pritvor i on je sproveden u ZIKS.

Službenici CB Podgorica lišili su slobode i I.N. (25) i V.K. (18), obojica iz Kosova a nastanjeni u Podgorici, zbog sumnje da su počinili dva krivična djela krađa i jedno krivično djelo teška krađa. Oni su slobode lišeni prekjuče a sumnja se da su krivična djela počinili 06. februara, 13. septembra i 22. septembra ove godine odnosno dana kada su lišeni slobode.

Oni su, kako se sumnja, iz jednog teretnog motornog vozila na kojem su bočna vrata bila otvorena otuđili veću količinu odjevnih predmeta. Iz drugog tmv, na kojem su upotrebom podesnog sredstva otvorili prozor, su, sumnja se, otuđili veću količinu električnog kabla. Takođe su, sumnja se, iz ograđenog prostora građevinske firme „Stab“ otuđili električni aparat. Dva osumnjičena lica su uz posebni izvještaj privedena nadležnom tužiocu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *