Evo kako će velika kosmička promjena uticati na vaš ljubavni život i veze u periodu od 5. oktobra do 16. novembra - Volim Podgoricu

Evo kako će velika kosmička promjena uticati na vaš ljubavni život i veze u periodu od 5. oktobra do 16. novembra

U diskusijama koje prepliću astrologiju i astronomiju, planete u retrogradnom hodu imaju tendenciju da dobiju loš razvoj. Dakle, ako se pitate o danima kada će Venera ići retrogradnim hodom u oktobru, postoje dobre šanse da treba da budete zabrinuti za efekte koje će ona imati na vaš ljubavni život i veze, bez obzira na to u kom ste horoskopskom znaku rođeni.

Venera, planeta ljubavi i romantike, od 5. oktobra kreće u retrogradni hod, a u njemu će ostati sve do 16. novembra. Dobra vijest je što švedski astrolozi vole retrogradne planete! Kada je planeta retrogradna, njen uticaj je jači, što znači da su neki aspekti pod tim hodom ojačani, a verovatnije je da ćete doživeti neki neobičan prelaz u određenom domenu vašeg života.

Retrogradna Venera se javlja jednom na 18 meseci i traje šest nedelja. Kada je planeta retrogradna, to znači da putuje u “unazad”, ali to je samo optička iluzija stvorena od orbite Zemlje koja prolazi kroz Veneru na putu oko Sunca. Ako niste znali, pored Mjeseca, Venera je najsvjetliji prirodni element na noćnom nebu.

Retrogradna Venera se javlja jednom na 18 meseci i traje šest nedelja Foto: Pixabay.com

Koji aspekti vašeg života spadaju pod Venerin domen?

Sve najbolje stvari! Stvari kao što su hrana, seks, ljubav, romanse, umjetnost, moda i muzika, sve što može da vam opije čula. Ali, u ovom peridou možete dobiti i previše dobrih stvari. Kada je planeta retrogradna, njen uticaj postaje snažniji. To može dovesti do naboja snage koja dovodi do većih izazova ako nemate “zaštitnika od napona”.

Zbog toga što se retrogradne planete kreću unazad, ovo je najčešće vrijeme kada se ljudi i situacije iz prošlosti vraćaju u posjetu. Bilo koji nedovršeni posao ili problemi koje pokušavate da izbegnete ili gurnete pod tepih se mogu pojaviti i ponovo biti izloženi ili viđeni iz nove perspektive. Sva pitanja koja se odnose na partnerstvo biće posebno dostupna pod mikroskopom za preispitivanje i rekonstrukciju.

Dakle, ako svi osjećamo taj uticaj, šta bi trebalo da uradimo za svoj ljubavni život?

Odgovor na to pitanje nas vraća na snagu retrogradne planete. Retrogradna energija često dovodi do toga da osećate pregovarački razdor koji nastavlja proboj. Možda ćete otkriti nešto što niste znali ili shvatili prije nego što je postalo važno za vašu vezu ili ljubavni život, u zavisnosti od toga koja je planeta glavna u vašim retrogradnim pravilima.

Venera vlada horoskopskim znakovima Bika i Vage, prirodnih znakova dobrobiti i partnerstva, tako da se vaš finansijski život ponovo procjenjuje ili prelazi na sledeći nivo. Tokom ovih šest nedelja, možete naučiti nešto značajno o sebi, ili možete doći u iskušenje da se ponovo obratite starim obrazcima ili bivšim partnerima.

Retrogradna Venera je poznata kao vreme za raskid, ali je i idealno vreme za razmišljanje! Verovatno ćete početi da shvatate svoju vezu na dubljem nivou, ali morate biti oprezni. Kada se Venera ponovo vrati u normalan hod, 16. novembra, odluke koje ste napravili dok je bila retrogradna, nastaviće da utiču na vaše veze. Ako ste sami, ovo je vreme kada možete bolje razaznati svoje najveće prepreke kojima blokirate dolazak ljubavi, što znači da ćete konačno moći da prođete kroz njih.

Ovo nije najbolji trenutak za venčanje, jer retrogradne planete imaju tendenciju da zaustave razvoj napretka. Neki astrolozi će vam reći da ne menjate frizuru, garderobu ili dekoraciju, ali ne morate se čvrsto držati toga.

Ne plašite se ovog posebnog vremena, izlazite na sastanke i flertujte. Ovo je period kada stare rane treba da se iscijele. Ovo je period kada nešto treba popraviti. Ako ste sami, sada možete otkriti zašto i šta treba da radite u vezi sa tim. Uživajte u sledećih nekoliko nedelja, jer će vas planete obasuti ljubavlju!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com