KARLEUŠA SE PREDOMISLILA: Dobila nestvaran honorar za jednu noć! Ovoliko ,,razloga” nije mogla da odbije! - Volim Podgoricu

KARLEUŠA SE PREDOMISLILA: Dobila nestvaran honorar za jednu noć! Ovoliko ,,razloga” nije mogla da odbije!

Jelena Karleuša je najavila svoj sljedeći nastup u klubu u Austriji, iako  su prije nje u tom klubu nastupali i bivši rijaliti učesnici.

U tvitu koji je pjevačica objavila  prije nešto više od mjesec dana, kazala je da nikada neće pjevati u klubovima u kojima su nastupali rijaliti igrači.

“Klubovi koji dovode rijaliti likove ne mogu da očekuju da ću na istom mjestu i ja pjevati, ma koliko novca su spremni da plate. Žao mi je”, poručila je tada Jelena.

 

Ipak, pjevačica se predomislila, pa će održati nastup u Austriji, a razlog koji je navela nasmijao je korisnike društvenih mreža.

“Pristala sam da u subotu pjevam u Austriji, u klubu gdje je mene pjevao neki rijaliti polusvijet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti”, napisala je Jelena.

 

 

 

1 komentar

  1. 25000 ?? Za ovu metlu? To moze samo bolestan i lud vlasnik nekog kluba da joj da. Mislim da ova mucenica ne govri istinu, kako se ono vec kaze?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com