BOGINJE SEKSA: Najperverznije žene rođene su u ova tri znaka - Volim Podgoricu

BOGINJE SEKSA: Najperverznije žene rođene su u ova tri znaka

 

Njih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem, i nikada se ne kaju zbog toga!

Ovan

Koliko god da voli, žena Ovan uvijek ima ljubav za nekog muškarca sa strane. Ne krivite je, to joj je prosto u prirodi, te svaki muškarac, ako hoće da ostane pored nje, mora da isprati divlji životni ritam.

Ako joj ne pružite dovoljno zadovoljstva, ali i ne ispunite njegu egoističnu stranu ličnosti, ona će lako odlepršati i tražiti strast na drugom mjestu. Ona živi svaki dan kao da joj je posljednji, i može se reći da je to njen životni moto.

U skladu sa tim se i ponaša, pa osim što u seksu ostavlja i te kako dobar utisak na partnera, ona će bez pardona pokazati da ste vi samo njeni.

Blizanac

Za ženu Blizanca ćete čuti kako ima najmanje dva lica i dvije duše, najprije zbog njenog prepuštanja divljim strastima. Ona će bez trunke umora ići od jednog do drugog muškarca, a uveče biti toplo rame svom partneru.

Osim što joj je potrebna gruba igra, ona će poželjeti i nježno vođenje ljubavi, ali i razgovor, i zabavu. Pošto rijetko koji muškarac može da ispuni sve njene želje, ona će bez problema naći ljubavnika, ako ne pravog onda onog koji će joj uljepšati život razgovorima i podrškom.

Ribe

Kao vodeni znak, Riba emotivan odnos doživlja puno dublje. Seks joj predstavlja više od fizičkog iskustva, te je, baš poput meditacije, hrani i smiruje.

Bez problema će muškarcu pokazati svoje lice, dati cijelo srce i tijelo.

Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada neće da prevari, ali je problem što zbog svoje prirode, kako se lako zapali, tako i ohladi. Onda dolazi u obzir druga prilika. Ponovo voli kao da je prvi put u životu zaljubljena.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com