Home / ŽIVOT + / Horoskop / ONI NIKAD NE LAŽU! Ovo su ubjedljivo dva najiskrenija horoskopska znaka

ONI NIKAD NE LAŽU! Ovo su ubjedljivo dva najiskrenija horoskopska znaka

Oni nemaju dlaku na jeziku, a istinu će vam uvijek reći u lice – bez pretvaranja.

I dok neki znaci zodijaka znaju da se uštinu za jezik i prećute neke stvari, sljedeća dva horoskopska znaka su najpoznatija po svojoj surovoj iskrenosti. Iako ih je ona često koštala u životu, oni ne odustaju od svojih principa.

Ovan

Vatreni Ovan često ostavlja jaku sliku na druge ljude, odnosno svoje okruženje. On je borac, glasan je i impulsivan, a najpoznatiji je po svojoj ogromnoj energiji. Ipak, nju nikada ne troši na laži i prevare. Njemu je iskrenost osnova u svakoj vrsti odnosa, od prijateljskih, do porodičnih i ljubavnih, te nemojte nikada ništa skrivati od njih. Od pripadnika ovog znaka uvijek možete očekivati brutalno iskren razgovor. Reći će vam sve što mu je na umu, te vas njegove riječi mogu i povrijediti.

Strijelac

Lepršavi Strjelčevi su pre svega dobri ljudi, otvoreni za ljude, prijatelje, nova poznanstva, svet. Najizraženija osobina je njihova beskrajna velikodušnost, ali i iskrenost. Zato ih nikada nemojte pitati za mišljenje ako niste spremni da čujete istinu. Možda će je uviti u šarenu foliju kako bi izgledala ljepše, ali će je sigurno izgovoriti.

Astro zabava

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com