Home / ŽIVOT + / Horoskop / OVO JE NAJPAMETNIJI ZNAK HOROSKOPA: Njega niko i ništa ne može PREVARITI

OVO JE NAJPAMETNIJI ZNAK HOROSKOPA: Njega niko i ništa ne može PREVARITI

Njegove intelektualne sposobnosti, želja za znanjem i otkrivanjem čine ga najmudrijim horoskopskim znakom. Iskren je, neukrotiv i pomalo ekscentričan.

On je Vodolija. 

Vodolija je najpoznatija po svojoj nezavisnosti, te ju je teško ograničiti ili zadržati. Svaki pokušaj završiće se bijegom, jer za nju je nazavisnost prirodna potreba i jedino tako se osjeća srećno.

Baš kao što žele da budu okruženi vjernim prijateljima, pripadnici ovog znaka se u potpunosti posvećuju bliskim ljudima. Spremni su sve da učine za njih, te očekujte da vam Vodolija nikada neće okrenuti leđa. Važno je napomenuti da one apsolutno ništa ne očekuju zauzvrat, dovoljno je samo da budete pored njih, da pokažete iskrenost i razumijevanje.

Vodolije su poznate po svojoj izraženim komunikativnim sposobnostima, ljudi obožavaju da budu u njihovom društvu, a sa njima možete razgovarati o svim temama- od politike, do istorije i kosmosa.

Ovaj znak traži mudrost i znanje, otvorenih je shvatanja i veoma objektivan. Spreman je uvek da kaže istinu, bez obzira šta će ona da izazove.

Kao pravi vizionar, Vodolija je neukrotiv i intelektualno nezavistan. Pun je kreativnih ideja, rješenja i planova, i uvijek sledi svoj put. Intelektualna stimulacija mu je veoma potrebna, te ga privlače jake žene koje imaju stav.

Astro zabava

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *