Nastavnik uhapšen zbog PIPKANJA UČENICA NA ČASU, a način na koji se on pravda po kafanama je NEVJEROVATAN - Volim Podgoricu

Nastavnik uhapšen zbog PIPKANJA UČENICA NA ČASU, a način na koji se on pravda po kafanama je NEVJEROVATAN

Nastavnik fizike i tehničkog S. N. (56) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao tri učenice Osnovne škole kod Beočina.

Prema navodima policije, S. N. je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje i biće saslušan u zakonskom roku u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

– On se tereti da je vulgarno komentarisao i na nedozvoljen način dodirivao tri učenice – rečeno je za “Blic” u policiji uz napomenu da im on nije poznat odranije po bilo kakvim izgredima.

Te navode potvrdio nam je i direktor Osnovne škole kod Beočina, koji je kratko prokomentarisao da su preduzete sve mjere da bi se zaštitila djeca.

– O čitavom slučaju obavešteni su roditelji i Centar za socijalni rad i djeci će biti pružena sva neophodna pomoć, a policijska istraga će pokazati šta se zapravo dogodilo, a S. N. je istog dana kada je prijavljen slučaj udaljen iz škole – rekao nam je Pešić ne želeći da otkriva više detalja o ovom incidentu.

Kako saznaje “Blic”, oštećene djevojčice osjećaju se dobro i juče su bile u školi.

U kafani priča kako mu sve nameštaju

Mještanin sela nadomak Beočina Milan Vukmirović rekao nam je da je često viđao nastavnika u kafani pored škole i da je tog dana došao u lokal vidno uznemiren i rekao mu da mu je zabranjeno da uđe u školu.

Prijatelj uhapšenog nastavnika tvrdi da mu je sve nameštenoFOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA
Prijatelj uhapšenog nastavnika tvrdi da mu je sve namešteno

– On inače ne pije, ali je tog dana popio par vinjaka i rekao da mu pokušavaju namjestiti da je pipkao djevojčice. Rekao mi je: Šta će to meni, ja imam švalerke kad god hoću i meni to nije potrebno, a vjerovatno mi namještaju zato što sam se kandidovao za direktora – objasnio nam je Vukmirović.

Milan Vukmirović: Rekao mi je da mu je zabranjen ulazak u školu i da pokušavaju da mu nameste da je pipkao devojčice jer se kandidovao za direktoraFOTO: N. MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA
Milan Vukmirović: Rekao mi je da mu je zabranjen ulazak u školu i da pokušavaju da mu namjeste da je pipkao djevojčice jer se kandidovao za direktora

Dodao je da to nije bio prvi put da čuje o njemu takve optužbe jer je navodno prije godinu dana “uštinuo” jednu učenicu za stražnjicu u parku pored škole.

To nam je potvrdio i mještanin Milorad Knežević, koji kaže da S. N. poznaje lično i da mu se u poslednje vrijeme u kafani žalio da je došao u konflikt sa kolegama u školi jer se kandidovao za direktora.

Nastavni mu je oduvek bio sumnjiv: Milorad Knežević FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RAS SRBIJA
Nastavni mu je oduvek bio sumnjiv: Milorad Knežević

– Svašta smo čuli o njemu. Moram priznati da mi je bio sumnjiv, a ponekad se po meni nepristojno oblačio za jednog profesora. Nosio je uske pantalone i mogao mu se videti polni organ, ali nisam puno mario za to. Međutim, sad čujem da su ga uhapsili i da je navodno pipkao i masirao neke učenice, te da je jednoj čak pokušao da otkopča brushalter – priča nam Knežević.

Njegov sugrađanin koji nije želeo da se predstavi rekao nam je da je sve to nameštaljka zbog konkursa za direktora.

– S. N. radi u ovoj školi već par godina i nema nikakvih mrlja u karijeri. Ovo je mala škola, svega oko 180 učenika ima i navodno sada čujemo da on pipka neke djevojčice već dve godine. Mislim da bi neko to do sada već čuo i da bi one nekome rekle. A sjetile su se baš sad tokom izbora za direktora. Smatram da su to sve izmišljotine – rekao nam je naš sagovornik.

Supruga: Radi se o nameštaljci

Suprugu uhapšenog nastavnika zatekli smo potpuno šokiranu, koja nam je kroz plač u kratkom telefonskom razgovoru rekla da je sve to nameštaljka, da njen muž nema ništa sa tim i da je to maslo sadašnjeg direktora, njegovog protivkandidata jer je njen muž kvalifikovaniji od njega jer ima tri fakulteta.

Blic

1 komentar

  1. Hey, I just hopped over to your site via StumbleUpon. Not somthing I would normally read, but I liked your thoughts none the less. Thanks for making something worth reading.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com