Home / ŽIVOT + / Horoskop / OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA VOLE JEDNU OSOBU ČITAV ŽIVOT: Da li ste među njima?

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA VOLE JEDNU OSOBU ČITAV ŽIVOT: Da li ste među njima?

Neki horoskopski znakovi se zaljubljuju nedeljno, dok drugi godinama i decenijama vole samo jednu osobu.

Vatrene i vazdušne znakove pokreću strast i želja za novim iskustvima, pa je za njih više izvjesno da će imati i mnogo ozbiljnih ljubavi, dok su zemljani i vodeni znakovi skloniji trajnijim osjećajima, pa se teško odljube od nekoga koga su zavoljeli.

Rak

Sposoban je cio život da voli samo jednu osobu, čak i ako više nisu zajedno. Njegova osjećanja su trajna i postojana, pa mu nije lako da se odljubi ni ako odnos ne funkcioniše i problemi su došli do grla. Dobro ih je imati za partnere jer su voljni da sve učine za onog koga vole.

Ribe

Njena osjećanja nisu toliko intenzivna i duboka, ali Riba je u stanju da provede decenije obožavajući i idealizujući jednu osobu. Ona je sanjar koji teško razlikuje stvarnost od mašte, pa je i u ljubavi često nerealna. Onaj koga diže u zvijezde uvijek će joj stanovati u duši, pa i ako je u srećnoj vezi s nekim drugim.

Bik

Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kad nekome pokloni svoje srce, njegova osećanja postaju trajna i postojana. Nije zaljubljiv i sklon “šaranju” sa strane pa kad pronađe onoga s kim se slaže, biće presrećan. Ostvarenje stabilnosti i zasnivanje porodice je ono čemu oduvek teži.

Jarac

Ne otvara se lako pred drugima zbog straha od razočaranja. Njegov štit je teško razbiti, ali onaj kome to pođe za rukom dobiće odanog i vjernog partnera koji će mu pružiti stabilnost. Jarac je čvrsta i ozbiljna osoba koja više od svega cijeni spokoj i sigurnost. Kad nekoga iskreno zavoli, ta ljubav neće imati vijek trajanja.

Infpult.info

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *