PODGORIČANIN U ŠOKU NAKON NAPADA U BEOGRADSKOM KLUBU: Uletjelo je njih 15, možda 20, flaše su letjele oko nas… - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN U ŠOKU NAKON NAPADA U BEOGRADSKOM KLUBU: Uletjelo je njih 15, možda 20, flaše su letjele oko nas…

Incident koji se dogodio noćas u novootvorenom klubu u Beton hali kada su palicama nepoznati muškarci demolirali objekat ostavio je u šoku pjevača Bojana Marovića koji je tamo nastupao.

 

– U trenutku kada su uletjeli, njih 15, ili možda 20, to niko ne zna, ja sam nastupao. Bina se nalazi u sredini, pa smo muzičari i ja bili na meti, ali mogu da kažem da smo za dlaku izbjegli povrede. Baš je bilo za dlaku – još uvijek u nevjerici kaže pjevač za “Blic”.

– Sve je letjelo oko nas, čaše, flaše… Svi su mogli da budu povrijeđeni jer su sve te stvari letjele iznad naših glava. Još uvijek pokušavam da se saberem i da shvatim šta se desilo jer mi se ovako nešto nikada nije dogodoilo. Nastupam od 2002. godine i nisam imao ni slična iskustva – u dahu je rekao Bojan.

– Prednji stolovi su bili demoliani. Mi smo pokušali da sklonimo djevojke koje su bile tu blizu. Sve se odjednom desilo. Masa je samo krenula, to je bio stampedo. U trenutku se nije znalo ko je sa koje strane, da li sa njihove ili naše – uzrujano priča Bojan i nastavlja da opisuje haos u Beton hali, kad su pretučeni obezbjeđenje i gosti.

– Svi iz benda su dobro, a koliko povrijeđenih ima, stvarno ne znam. Još uvijek smo svi u potpunom šoku. To je bilo jedno divno veče u klubu koji je tek preksinoć otvoren, i stvarno mi je žao što se sve ovako završilo. Razgovarao sam sa menadžerima, niko ne zna zašto je došlo do napada. Mislio sam da je devedesetih bilo ovako i da se te scene ne ponavljaju, ali izgleda da nije baš tako... – uznemireno priča Bojan.

– Nisam incidentan pjevač, ali poslije ovoga ne znam da li sljedeće nedjelje smijem da snimam spot. Čovjek više ne zna šta može u svakom trenutku da mu se desi. Cikrus svakako nastavlja dalje. Nadamo se da više neće biti ovakvih situacija i ne daj bože da se ikome dese – završava Bojan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com