ŠOK ZA RUSKOG BORCA: Habib ostaje bez titule?! Troje u zatvoru posle masovne tuče! - Volim Podgoricu

ŠOK ZA RUSKOG BORCA: Habib ostaje bez titule?! Troje u zatvoru posle masovne tuče!

Tri člana tima Habiba Nurmagomedova uhapšena su, jer je po završetku borbe sa Konorom Mekregorom nastala opšta tuča pored oktagona. Prema riječima čelnika UFC Habib bi mogao da ostane bez šampionskog pojasa!

Nurmagomedov je, nakon što je pobjedio Irca, preskočio ogradu da bi se sukobio sa Dilonom Denisom iz tima Mekregora u publici.
Za to vreme, obezbeđenje je pokušavalo da smiri Nurmagomedova. Predsednik UFC Dejna Vajt rekao je da su učesnici u incidentu uhapšeni i da im prijete krivične prijave.”Mnogo loših stvari se desilo i to ne bi trebalo da se događa. Habib je skočio na jednog od Konorovih momaka i nastao je pakao. Ne znam ni šta da kažem trenutno. Muka mi je od svega”, rekao je Vajt.

“Bog zna šta će Državna sportska komisija u Nevadi da uradi Nurmagomedovu i njegovima. Mislim da su borci. Hoće li oni ikada više dobiti vizu? Ima mnogo mogućih kazni,nisu ni svesni koje ih sve kazne čekaju”, kaže Vajt.

Nekadašnji UFC borac Majkl Bisping kaže da ovakav incident može da bude povod za oduzimanje titule Nurmagomedovu. Bisping kaže da je Rus odradio sjajan posao u oktagonu, ali da je uništio svoju reputaciju posle toga.

“Potencijalno je izgubio svoju titulu, jer će da se suoči sa krivičnom prijavom. suspenzijom ili povlačenjem vize. Ovo je neverovatno. Uništio je svoje zaveštanje ako mene pitate. Veliki sam njegov navijač, ali ovo što smo videli je neoprostivo.

1 komentar

  1. Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com